Ai... el correu electrònic...

Un relat de: Nubada

Ai... el correu electrònic...

N'estic tipa, de missatges que no diuen res, amb adjunts reenviats a una llarga llista de destinataris. Digue'm tiquis-miquis, però penso que és de bona educació acompanyar tot missatge amb una salutació, un text i un comiat. Jo, sabeu? sóc pràcticament incapaç d'escriure un missatge curt. Vés, no hi puc fer res... Però ben poca gent me'ls llegeix. Ho tinc comprovat: en general, els enviadors assidus de missatges porqueria són capaços de passar-se una hora bona mirant presentacions en Power Point amb històries llarguíssimes que t'acaben manant i amenaçant... sí, sí, manant, perquè has de reenviar allò immediatament si vols demostrar que ets un bon amic, i amenaçant perquè si no ho reenvies a quinze persones en vint minuts et cauran anys i panys de malastrugança! Doncs això... una hora llegint Power Points, i no poden dedicar un minut a llegir un missatge en què m'hi dirigeixo personalment, saludo, explico coses, faig un parell de preguntes i m'acomiado... Sabeu què rebo per resposta, per norma general? Un altre Power Point rererereenviat! I cap resposta ni comentari al meu escrit personal...

No m'hi poso pedres al fetge, sé que és així però, malgrat tot, si responc el missatge ho faig tornant a escriure paraules que parlen i diuen i senten. Com les paraules que llegeixo a relatsencatalà.

Comentaris

  • l'home dels 1000 emails.[Ofensiu]
    Massagran | 30-07-2007

    Saps que faig jo?
    Tinc 5 comptes de correu i d'aquesta manera classifico la gent segons el que m'interessa.

    1. a.Persona coneguda personalment. Objectiu: Mantenir un contacte.
    b. Persona coneguda personalment. Objectiu: Una qüestió concreta que ens ocupa (possibilitat de mantenir un contacte). Consulta diària. Continguts bons a exel.lents.

    2. a.Persona coneguda personalment a la que mai li hauria demanat l'email. Objectiu: Amabilitat i mentida per omissió.
    b. Promocions, concursos, registres a pàgines web... Consulta setmanal. Continguts relatius, esborrables la majoria.

    3. Compta universitaria. Objectiu: Relacions amb professors, rebre informacions de la universitat. Consulta bimensual o quan t'enrecordes

    4. Compta de la feina. Objectiu: Relacions laborals, instruccions i informacions de la feina. Consulta diària a la feina. Continguts...ves!, de feina.

    5. Compta bloquejada: És de les més pràctiques. Ningú em pot escriure si jo no l'afegeixo a la meva llista de correu. Objectiu: la dono quan ni tan sols tinc ganes de saber absolutament res d'allò o d'algú. Consulta: mái. Continguts: Nuls...jejejeje

  • jo et diria[Ofensiu]
    peres | 30-07-2007 | Valoració: 10

    com et deien ja més avall, que no deixis d'enviar missatges personals, que no facis cas dels poca-soltes o dels insensibles i que valoris molt i molt la possibilitat que amb algun dels teus missatges personals canviïs un dia gris i trist de la persona que et llegeix en un dia de sol i de colors a dojo, perquè el(s) teu(s) missatge(s) ha(n) arribat allà al fons del cor, t'ho digui o no t'ho digui el destinatari.
    Una abraçada, Nubada.

  • la superstció fa sentir por[Ofensiu]

    predona si avegades em deixo alguna lletre per escriure, ho faig amb un teclat de pantalla i no és massa fiable, be, la dificultat tambe està en les meves mans. Maite

  • la superstció fa sentir por [Ofensiu]
    maite masachs vendrell | 16-06-2007 | Valoració: 10

    Hola, nubada, m'n alegro de que hagis escrit, aquestes parules, una veritat dita amb veu alta, pero renoi ! quina gran veritat , més ben expresada, ..... en quant als pps. amb ordre de difondre sino et cauran totes les penalitats mai desitjades, poc be ens vol el missatger, o potser és que la seva superstció li fa sentir por i.... per si de cas ...., l'envía. Et vaig llegint, i m'agrada com ho fas, . Una abraçada Maite.

  • llençar, per sobreviure .[Ofensiu]
    Avet_blau | 08-06-2007

    cal fer cada dia neteja !
    no sols de missatges ( que si no coneixo al remitent, va directa al cistell).

    Si en el bombardeig subliminal per la tele , el correo escrit etc ... no hi poso fre , moriria aixafat .
    jo com a sanitari rebo molta correspodencia de tot tipus , i en seguida em col.loco amb els 2 cubells
    d' escombreries , al final seleccio segons el temps necesari: el dia te nomes 24hores
    i tinc tantes altres obligacions ...
    per a mi el me s important m' entra per els ulls: aire lliure, fotos, natura , etc
    la resta es "paper mullat" .

  • completament d'acord![Ofensiu]
    nichs | 07-06-2007

    malgrat tot... no desisteixis! ;)
    val la pena rebre de tant en tant una resposta sincera i agradable, després de tants mails escrits acuradament... molts cops no hi pensem, a fer veure a l'altre l'alegria que ens ha provocat la lectura del seu missatge ^___^, senzillament, oblidem que la telepatia no sempre funciona.

    T'animo a seguir enviant mails (com jo faig encara, de fet)... tard o d'hora rebràs la resposta buscada... quan menys te l'esperis! ;)

  • JO TAMBÉ ESTIMO EL CORREU ....[Ofensiu]
    Jaumedelleida | 06-06-2007

    Per evitar precisament els correus "basura", m'he inventat l'adreça electrònica que trobaras a Relats si em cliques amb el meu Nik : Shupiluliuma.
    Com veuràs és una manera de disuadir de que m'escriguin .... Tu però m'ho pots fer a través d'aqui si vols , eh i així evitar-te tan d'enrenou.

  • Molt encertat[Ofensiu]
    Jordi Droguet Xirau | 06-06-2007

    Tens tota la raó en el que dius. Sembla que la paraula escrita està cada cop més devaluada en aquest món d'imatges, videoarts i videojocs. És evident que a una gran part de la població li fa una mandra espantosa llegir.
    Ells s'ho perden.

Valoració mitja: 10