Absurd

Un relat de: Xevivila
Cau la neu sobre els teulats, es fon. Res perdura per sempre. Nomès la buidor d'una llàgrima que s'escola per la teva galta i va a trobar el meu dit, que l'eixuga i et somriu.
Paraules, només són paraules. Mots sense sentit que s'entrelliguen forman històries, que parlen d'amor, o de guerra, o potser de pau i alegria o simplement de com, sense saber per què, els meus llavis es van trobar els teus; i com, per un petit instant, van esdevenir un de sol.

Recordo, el teu gust dolç. La teva expresió, entre tímida i avergonyida però agosarada al mateix temps. Somio, encara, amb aquells ulls verds, que em miraven amb desig. I anhelo, quan em desperto, que estiguis encara amb mi, al meu costat.

Fred, tinc fred. Després del somni ve el malson de despertar sol sense tu. De desitjar per últim cop que m'abrassis mentre el sol, que aborrit entra poc a poc per els forats de la persiana, ens desitji un bon dia.

Absurd, tot és absurd. Que sense tu jo no soc res, però amb tu jo no ho sé ser! i cada cop ho tinc més clar, i cada cop ho veig més fosc.

Que no he nascut per viure sol, però no visc per estar amb tu.

Comentaris

  • merci![Ofensiu]
    Xevivila | 26-03-2011 | Valoració: 10

    gràcies pel comentari.. tots tenim a qui trobar a faltar suposo!

  • Cau l'amor[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 20-03-2011 | Valoració: 10

    Cau l'amor damunt nostre i no sabem si ens hem fotut una hòstia o ha sigut un regal del cel. Si mirem enlaire només veurem núvols i un sol amagat, potser. Si mirem a terra només veurem els nostres peus. On és l'amor? S'ha amagat dins nostre; és un fredolic i no aguanta ni un minut al carrer. Ha de notar l'escalfor humana. Li donarem? Crec que t'ha caigut a sobre i ho estàs decidint. Bona elecció i sort! Una abraçada.
    aleix

l´Autor

Xevivila

10 Relats

15 Comentaris

11378 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Nascut el 9 de setembre de 1981 a Sant Joan les Fonts, municipi de la garrotxa. Aficionat a la música a l'art i l'escritura.
Desde petit m'han mogut sempre les arts. M'agrada expresar el que sento, el que porto a dins o simplement el que em passa pel cap ja sigui escriguent o dibuixant.

Normalment havia escrit sempre poesia, però últimament m'he aficionat a la prosa i aqui he deixat de moment alguns dels meus treballs inicials...

Actualment estic escribint un llibre blog sobre un apocalipsi zombi ambientat a les comarques gironines principalment que es diu AlertaZ ( www.alertaebolaz.blogspot.com)