Absurd II

Un relat de: Xevivila
I un dia et despertes mig adormit encara, et mires al mirall i somrius. Per fi comprens que el reflexe t'és fidel. Que els ulls són els teus, els cabells, el nas, tot és teu. Menys les mans, que de sobte et comencen a agafar per la cintura fins a abraçar-te fortament.

Ha tornat. Si, ha tornat. D'entre la boira que algu va pintar, en els foscos racons del subconcient. Com una brisa suau la seva veu et diu bon dia, i et besa, al coll, a la galta i als llavis; closos, secs i freds.
Amb la boca pastosa encara per les hores de son intentes esboçar un somriure, que es transforma en ganyota, quan et gires i, de sobre, descubreixes que no hi és.

Ara torna el malson de cada dia. Quan despertes i no hi és. Només el llit desfet per una part. El seu coixí al terra, i el tacte fred del llençol et recorden que no ha dormit amb tu. Com cada nit des de fa temps.

Alces el cap al sostre, on tan t'agradava mirar quan era amb tu. Sapiguent que quan ho feies, posava el cap sobre el teu pit nu, mentre amb els seus dits jugava amb el teu cabell, fins que, dolçament s'adormia un altre cop.

I tu intentant no respirar per no destorbar el seu son. Intentant moure't el mínim per no molestar. Mirant-la amb cara embadalida i somrient. Pensant tot allò que li diries quan es despertès i que mai t'atreviries a dir.

Absurd, tot és absurd. Si soc feliç i infeliç. Si estan sol vull estar amb tu, i quan hi estic vull estar sol...

Pot ser així em definiré. Absurd. Com sempre, absurd!

Comentaris

  • gràcies...[Ofensiu]
    Xevivila | 26-03-2011 | Valoració: 10

    suposo! a tots ens ha passat, perdre algú i desitjar tenirt-lo!

  • Absurd!!![Ofensiu]
    Capità Borratxo | 25-03-2011 | Valoració: 10

    M'hi reconec tant que em fa por i tot!!

l´Autor

Xevivila

10 Relats

15 Comentaris

11364 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Nascut el 9 de setembre de 1981 a Sant Joan les Fonts, municipi de la garrotxa. Aficionat a la música a l'art i l'escritura.
Desde petit m'han mogut sempre les arts. M'agrada expresar el que sento, el que porto a dins o simplement el que em passa pel cap ja sigui escriguent o dibuixant.

Normalment havia escrit sempre poesia, però últimament m'he aficionat a la prosa i aqui he deixat de moment alguns dels meus treballs inicials...

Actualment estic escribint un llibre blog sobre un apocalipsi zombi ambientat a les comarques gironines principalment que es diu AlertaZ ( www.alertaebolaz.blogspot.com)