A tu, brideshead

Un relat de: Grünewald

Amiga poetessa,
vet aquí uns pocs versos,
unes paraules sinceres.
M'afalaguen les teves línies,
els teus elogis solemnes.
Però poc és el que sé
i molt em cal per aprendre.
Llegir-te és un plaer,
un sospir perenne
que es perllonga en el temps
i que em corona de saber.
Una a una tes estrofes
són somriures sensibles,
flors intangibles
anhels indescriptibles...
Tot és descrit i viscut per tu
amb gràcia inherent,
facilitat innata
que sembla plana i senzilla
però que és plena i coherent.
Els silencis, les alegries,
les penes, els records,
tot cobra vida en els teus textos,
els ahirs de colors,
els futurs incertos.
Que per molts anys
pugui llegir els teus versos!
Gràcies brideshead.

Comentaris

  • m'ha agradat[Ofensiu]
    llLlibertatll | 09-05-2006 | Valoració: 10

    eis, m'ha agradat molt aquesta poesia, descriu perfectament perquè t'agrada tant llegir-la, sobretot dels autors esmentats en la introducció, tant de bo algun dia arribi a escriure tan be com tu, el meu millor poema , desig reprimit, el vaig presentar i no va agradar... bé, espero a arribar algun dia al teu nivell.
    Et continuaré llegint!

  • Amic meu,[Ofensiu]
    brideshead | 31-03-2006

    Et puc dir que, des que vaig entrar en aquest web meravellós, vaig començar a descobrir un món fascinant i desconegut per a mi fins aleshores, un món de relats i de poemes en el qual he tingut la sort de veure com, entre tots, em permetieu anar-hi afegint, a poc a poc, coneixences, empaties amb molts de vosaltres i amistats que crec que ja tinc per sempre.

    I no em fa cap mena de pudor ni de vergonya dir, en veu ben alta, que em sento una persona apreciada i estimada a RC, de la mateixa manera que jo aprecio, estimo i admiro a tants i tants de vosaltres.

    La poesia que jo intento escriure és senzilla i planera i ben incorrecta als ulls de qualsevol expert o critic en llenguatge poètic. I és ben cert. Però el que sí que et puc assegurar és que el que escric sempre m'ha sortit del cor i m'ha permès expressar, com tu bé dius, sentiments, emocions, i tantes altres sensacions que no sabia que volia cercar.

    També he intentat fer poemes dedicats i jugar a crear divertimentos. I n'he gaudit moltíssim i, sobretot, sempre he rebut molt més del que la meva poesia pot merèixer, moltes més paraules i somriures, en forma de lletres, dels que mai hauria pogut imaginar.

    I com bé em va dir un dia un estimat relataire, jo igual com ell, he rebut moltes, moltíssimes satisfaccions a RC, però t'haig de dir que la que avui tu em brindes a mi, és inoblidable. Quan he vist el títol a la casella dels "últims comentats", et confesso que m'ha fet un salt el cor. I quan l'he obert, he vist l'autor i he llegit els teus versos, he notat com els ulls se m'entelaven per un moment.

    Gràcies immenses per aquest poema, amic Grünewald. Espero que podrem coincidir ben aviat per fer-te aquest petó ben gran que, des d'ara mateix, et dec.

    Una abraçada ben forta, Santi. Gràcies.

  • gràcies[Ofensiu]
    jaumesb | 31-03-2006 | Valoració: 10

    per valorar la poesia i les poetes, si ja ho sé ella vol poetessa però a mi no m'agrada, poeta ja acaba en a i poesia és una paraula femenina

l´Autor

Foto de perfil de Grünewald

Grünewald

53 Relats

117 Comentaris

59764 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Nat a Barcelona, m'he inclinat per la Història de l'Art, però sempre m'hagués agradat fer filologia catalana. La poesia sempre m'ha agradat: llegir-la i practicar-la. Trobo que és un magnífic instrument per a expressar idees, conceptes, sensacions i sentiments de forma llire i expressiva. Ben mirat, la poesia és -com altres manifestacions- expressió per sobre de tot. Cal sentir-la, viure-la, respirar-la,... Poesia i vida és tot un, una unitat indestriable i totalitzadora. Així soc jo, així són els meus versos.