A tothom que llegeixi això ...

Un relat de: brideshead

A tothom que llegeixi això, vull que sàpiga que m'encanta aquesta web, m'aclapara, em bocabada, em garratiba, m'estora, m'esborrona...

He descobert que sou tantes i tants amb tanta imaginació! amb tantes ganes!, amb tanta força! amb tant talent! Jo sóc una nouvinguda que no en sé gens, però us haig de dir que m'esperona la vostra immensa il·lusió i la màgia que destil·leu tots i cada un de vosaltres. Tan sols fa una setmana que us he trobat però ja us considero part de la meva família!

No puc deixar d'agrair a un amic que m'animés a participar-hi, a llegir-vos, i també a desfer-me de les pors que t'agafen quan saps que no arribes ni a la sola de la sabata de persones com vosaltres. Va ser així com em vaig decidir a escriure el meu primer petit poema.

Vull donar les gràcies a l'equip de RC per la seva iniciativa, a totes les lectores i lectors, a totes les autores i autors, i en aquests moments, de manera especial a en Vicenç, a la Glòria, al Far de Cavalleria, a l'Ilargi betea, a en Biel i a l'Escacs per haver-me rebut tan bé, i per donar-me ànims a seguir inventant màgia. Sou tots un veritable plaer per a la vista, per als sentits, per al cor...

Us puc assegurar que em bullen moltes coses al cap, molts pensaments, moltes emocions i, gràcies a vosaltres, intentaré humilment donar-los forma, per així contribuir, des de la meva petita experiència, a que aquesta web tingui tot el ressò que es mereix.

Encoratjo tothom a seguir escrivint, llegint, comentant, votant... i dono les gràcies de nou al meu amic. Sense la seva col·laboració, aquest escrit no hauria nascut mai.

Un petó per a tots,

Rosa.

Comentaris

  • gypsy | 17-05-2007 | Valoració: 10

    un agraïment molt especial per al teu amic, per la web de relats i per tots els que et van obrir les mans, quan costa tant entrar en un món on no coneixes ningú i saps que ja hi han grans amistats encetades i especials. Crec que expresses de meravella com ens hem sentit més o menys tots al entrar a RC i és com un petit món a part, una finestra oberta a d'altres visions de la vida i de l'escriptura. Tots aprenem de tots, és una idea revolucionaria!.
    Crec que aquest relat hauria d'estar dins la història de RC, doncs defineix amb exactitud el que és forjar una il.lusió, un projecte i portar-lo a terme, com veiem darrerament en molts companys que publiquen. Res no ha estat en va i el resultat es comença a albirar.
    Relat d'optimisme i d'emocions, Brides lluminosa!.

    gràcies pels teus consells, sempre enraonats i pensats.
    Tinc el defecte de tenir la sang calenta i ser impulsiva quan quelcom em fereix. Després ho penso, millor i veig l'error. Aviam si amb el temps, m'assereno i compto fins a deu quan quelcom m'indigna.
    Gràcies per ser com ets, i sobretot, per pensar de la manera que penses, amb mètode i ordre. M'encanta.

    Molts petons!!!

    gypsy

  • Un 1 a 1 amb regust a triomf[Ofensiu]
    XvI | 02-04-2006

    He triat aquest relat, mena d'assaig mena de reflexe del que és una comunitat virtual de gent que necessita escriure (perquè es necessita allò que a hom li agrada) pel que té de mirada enrera. I mirant enrera a vegades trobes altres (i vàlids) significats a versos que poden venir després:
    "M'atrapen
    els cors oberts,
    aquells que ho donen tot,
    sense demanar res."
    Paga la pena dedicar una estoneta a passejar-se pels teus textos, per "demano perdó" o "Sense retorn" per exemple.

    Tens molta capacitat per plasmar els sentiments que la gent a vegades amaga, i per vestir-los d'empenta i il.lusió

    ha estat un plaer pagar penyora
    salutacions

  • benvinguda[Ofensiu]
    jaumesb | 27-01-2006

    i bentrobada rosa

  • He, he...[Ofensiu]
    Llibre | 25-05-2005

    No he entès res, em sembla, del que m'has dit al fòrum.

    Si és sobre el tema premi que jo tinc pendent amb la meva premiada, al final he optat per la solució que em resulta més senzilla, i que també em vas proposar tu: comentar-li tots els relats.

    Òbviament no és un premi, sinó tot just una mostra d'agraïment. I a més, m'ho passo bé, llegint-la.

    Tot just he començat, però.

    Vinga ens veiem!

    Però ja que estic aquí: reitero el que et vaig dir en el meu comentari sobre aquest relat. Apa!

    Una abraçada,

    LLIBRE

    PS.- Noia: a aquest pas em sembla que et donaré el meu mail, perquè això d'anar-te escrivint en els coments... molt normal no és, oi? Un petó.

    Ei!!! I gràcies per pensar-hi!!!

  • Encara estem...[Ofensiu]
    Llibre | 04-03-2005

    dins la teva setmana del COMENT, però aquest no és ben bé un coment del meus habituals. Què és? No ho sé. Un intent de dir-te "missatge rebut", potser?

    Aquest relat teu penso que acapara l'opinió i els sentiments de molts de nosaltres. Perquè deixant a banda el fet de poder publicar aquí els nostres relats i poesies, el clima que s'ha creat en el fòrum, primer en el que va muntar la Ilargi i després en l'oficial... crec que és una tasca en la qual tots i totes ens hi hem abocat.

    Crec de veritat que aquesta és una web diferent, especial. He partcipat en d'altres, hi participo encara en algunes... però el que hi ha aquí se surt de la superfície de la pantalla per endinsar-se cap a una part molt nostra. El cor? L'ànima? L'esperit? Posem-li qualsevol nom. De fet, ja ens entenem.

    Endavant, Brideshead!

    Una abraçada,

    LLIBRE

    PD.- Màgica? No em facis riure! Tant de bo! De totes formes, moltes gràcies per les teves paraules i... estic frisosa per saber què em diràs el dilluns!

  • vols creure...[Ofensiu]
    Shu Hua | 01-03-2005

    ... que fins avui no he llegit aquesta dedicatòria? Com diu el Vicenç, gràcies a tu, per ajudar-nos per alentar-me quan ho necessitava. Les teves poesies són tan maques que potser Becquer s'inspirà en algú com tu quan digué: ¿qué es poesía? ¿y tu me lo preguntas? Poesía...eres tu

  • Gracies a Tu[Ofensiu]
    AINOA | 28-02-2005 | Valoració: 9

    Per escriure aquestes meravelles, que ens fan sentir tant be en lleigirles. Aixos nomes pot fer-ho una persona mol especial, com tu.

  • Gràcies a tu,[Ofensiu]

    Rosa. Ànims, sort i a tirar endavant. I sobretot, escriu pel plaer d'escriure. Aquesta magnífica pàgina web ha de servir per posar-nos en contacte autors/res i lectors/res i no és un fi, per tant, en ella mateixa.
    Moltíssimes gràcies per les teves paraules, una abraçada i fins aviat!

    Vicenç

  • Amics relataires![Ofensiu]
    Ilargi betea | 07-10-2004

    Volia dir-vos que com els organitzadors de la nostra pàgina tenen molta feina amb tants relats i no trobaven el moment de fer el fòrum vaig decidir fer-ne un de provisional per anar passant. Els ha semblat bé i m'han demanat que ho digués a algún comentari seu o meu abans que ells destaquessin l'adreça del fòrum a la pàgina d'inici. Se m'ha acudit que la millor manera de fer-la arribar a molts usuaris era posar-vos un comentari als més llegits i a alguns altres relataires (si em deixo algú que hauria de ser-hi, ho sento! sóm tants que em segur que em fallarà la memòria!) tot i que vull que quedi ben clar que és una iniciativa per TOTS els usuaris del web (escriptors i lectors).

    http://boards.melodysoft.com/relats/

    Una abraçada i (ho sento, Manu, no puc evitar-ho! :P) molta màgia!

    PD: El fòrum és molt senzill, potser fins i tot cutre, però és el que hi ha..sóc un desastre en qüestions tecnològiques! de tota manera, crec que per fer la seva funció n'hi ha prou... XD

  • m'hi afegeixo[Ofensiu]
    rosaur | 05-10-2004

    M'afegeixo com a lectora als aplaudiments per a RC de la Rosa brideshead. Visca RC!!!!