COMPTE AMB ELS CALÇOTETS/ 5È EPISODI

Un relat de: EMBOIRAT
Calor d’estiu

Es mitja nit i la Jana ja fa estona que ha anat a dormir. Avui esta rebentada. S’ha passat el dia amunt i avall fent recadets per la feina i amb la calor del Juliol és una tasca no massa convenient .
Te la finestra mig oberta i les cortines deixen passar una lleugera brisa estiuenca. La claror dels fanals del carrer fa que l’estança quedi relativament il•luminada. El Paco està dret al llindar de la porta observant l’escena. La Jana ajaguda al llit , bocaterrosa ,només amb calcetes i les cames lleugerament plegades. La Llum blanca de fora deixa veure el perfil sinuós d’un bonic cos femení . El objectes a les fosques tenen una tonalitat gris blavosa que alleugen la sensació de calor de la nit. En Paco no vol deixar passar de llarg aquesta instantània i està disposat a aprofitar-la .
Entra al bany. Llença al terra les bermudes amb determinació i s’estira la samarreta amunt creuant els dos braços i passant-la per damunt del cap. Agafa el pot de Moussel que tant li agrada i es fica a la dutxa. Obre la Gröhe i li cau una fina pluja d’aigua tèbia. Deixa regalimar el corrent d’aigua pel damunt del cap, i li va mullant tots els racons del cos. No es mou. Sent l’aigua caure pel damunt del pit, per l’esquena. Els pels de les cames segueixen els rierols d’aigua i semblen tots en clenxinats. Mira amb els ulls tancats el doll de la dutxa i sent la carícia dels filaments d’aigua picar suaument sobre les parpelles. Decideix agafar el gel de bany. Quin aroma tant exquisit. Quan es creua alguna persona pel carrer dutxada amb Moussel , se la mira dos cops, buscant trets de la seva personalitat que l’identifiquin amb l’altra, al compartir el mateix aroma. Una mania inconscient .
Aboca un raig del líquid rosat en una ma. Es frega pit i aixelles , ajudant-se de l’altra ma. Ummm, quin perfum més net i exclusiu . Segueix escampant la fina capa de sabó per tot el cos, dels turmells fins al clatell. S’entreté especialment en la zona genital, que ha de deixar impecable , tenint al cap com té , una intenció inajornable. S’esbandeix ràpidament, gaudint d’aquell raig de pluja que arrossega l’espuma rosada cos avall. Pren una tovallola suau i es mig eixuga el cos deixant-lo lleugerament humit . Aquell punt de moll que s’agraeix en una nit d’estiu. Es mira al mirall i pensa que no fa pas mala pinta. Es posa bé els cabells amb els dits , com si una pinta fes servir . Li fa una ganyota a la seva imatge reflectida al mirall, desitjant fer un bon servei en la sessió que li espera. Tanca el llum i surt del bany.
Està enlluernat i encara s’ha d’acomodar a la foscor. Veu pampallugues i es belluga a les palpentes. S’acosta al llindar de la seva habitació. La finestra mig oberta li fa arribar una sintonia agradable de la ràdio d’un cotxe aparcat al carrer. Es música clàssica . L’escolta algun entusiasta de música de violins de fa més de cent anys, però que ara , a ell li encaixa, amb l’estil de seducció que vol iniciar.
Voleien les cortines, bufa un aire molt suau. El Paco , que encara te la pell humida,sent un calfred. Se li ha posat la pell de gallina, i nota els pels dels braços eriçats.
Però el calfred se li passa d’immediat. Te només una cosa al cap. Es un home, i com quasi bé tots, quan es concentra en una cosa, la mira de fer el millor possible. No li pujarà pas la sang al cap, doncs ja nota les pulsacions dels batecs del cor cintura avall.
S’acosta a la vora del llit i s’hi ajau amb cura de no despertar la Jana. S’hi acosta i ressegueix amb la punta de l’index el contorn a contrallum de la silueta de la Jana que ara està ajaguda de costat. Quina visió tant excitant, aquell perfil de pell suau lleugerament càlida, que s’endevina morena d’haver-la passejat per la platja , en més d’un passeig a ran de mar. Enretira els cabells per deixar el coll nu. Hi acosta els llavis i hi fa un seguit de suaus petons delicats. Nota la respiració de la Jana . Sap que no dorm i que es conscient de les seves carícies, però no es mou. Fa veure que dorm , decideix gaudir en silenci d’uns dits tendres i experts , que son com un regal pels sentits.
En Paco segueix l’exploració d’aquell cos que es deixa estimar, que desitja el seu contacte, que agraeix la seva proximitat . La Jana sent com se li acosta , sent l’olor del Moussel al clatell. Ell s’hi apropa cada vegada més fins sentir el contacte pell amb pell. La pell fresca d’ell acabada de sortir de la dutxa, contrasta amb la pell càlida i seca de la Jana. Ell l’abraça tot fent-li un petó al coll, i ella decideix donar-se la volta per respondre amb passió. No pot fer-se l’adormida. El cos se li ha despertat i no pot aguantar més aquell desig d’home que li encén l’entranya. En Paco li busca la boca amb un desig voluptuós i salvatge i la Jana l’acull amb voracitat i un desig desfermat, que li fa prendre la iniciativa i intenta dominar el joc. Ell ho nota, i decideix deixar-la que mani en aquest joc.
Sempre s’han d’intuir aquest moments, que si un ho veu, poden resultar mols gratificants.




03.03.14

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer