3 macatols a Menorca - Introducció

Un relat de: Menorca

Tot va començar el setembre, amb el principi de curs. Ens situem: el primer any a la universitat de tres noies diferents que comencen la mateixa carrera. Nosaltres som l'Aida, la Gemma (en trobareu escrits seus per aquí: Kispar fidu) i qui ho relata, la Glòria; les tres estudiem topografia.
L'Aida és de Barcelona ciutat i, en les seves hores disponibles, aguanta als seus dos germans petits, toca el violoncel i just té l'oportunitat s'escapa a la muntanya.
De la Gemma, que dir-ne? Teniu la seva biografia i els seus relats a disposició. Viu a un poble prop de Sabadell i té una germana gran. Li agrada el piano i la seva bicicleta, per desconnectar de la vida diària. Com ja sabeu i repeteixo -fem publicitat, ara- també escriu.
Bé, jo sóc la Glòria i visc a Barcelona ciutat durant el curs i a Menorca, la meva roqueta natal, la resta del temps -ara només l'estiu-. M'agraden gairebé totes les coses de Menorca, menys la brutícia i la gent que no respecta la natura. Estimo la meva terra i la meva gent, però no m'ha costat gaire acostumar-me al ritme de pressa que es respira a la ciutat.
Després de la breu presentació, tornem on érem per explicar a que ve tot el que ens hem proposat d'escriure i publicar aquí. El meu pare té una empresa que es dedica a la topografia i del dinar que fan tots junts per Nadal va sortir la idea que algun@ company@ de classe vingués a treballar i a passar l'estiu a Menorca. I per això són elles dues aquí. Van venir juntes -ja ho veureu- però l'Aida només hi serà el juliol. La Gemma i jo treballarem plegades durant un mes més.
Bé, ja anireu llegint els nostres disbarats i "aventures" per aquest racó de món. Si no hi ha res de nou seran un total de 10 escrits -contant aquest- i intentarem, amb l'esforç de les tres, portar-lo mínimament al dia.

Com podreu veure, és com un diari. L'anem escrivint gairebé cada dia i anem fent torns. De totes maneres, els escrits publicats estan adaptats, fent que sempre hi hagi una sola veu narradora, per evitar confusions.

Comentaris

  • Uooo !!!![Ofensiu]
    kispar fidu | 22-07-2005 | Valoració: 9

    Un Macatol pel web!!!! jejejeje
    Quina ilu que escriguis aquí! (I després dius que sóc mala influència...eh...). El nostre ideari tant xulo que dia a dia (o cada cinc dies...) anem fent! jejeje! I explicant les nostres macatolades per l'illa de Menorca!
    Bé... de moment dues entregues (intro i primers dies), i encara queda la resta que ja està "plasmada" en la llibreta amb notes vàries i fotitos de panditas i dibuixos!
    I encara queda força temps!!!! ;)

    Apali! Ciao!!!!!
    Gemm@

l´Autor

Foto de perfil de Menorca

Menorca

29 Relats

61 Comentaris

34531 Lectures

Valoració de l'autor: 9.63

Biografia:
He nascut a Menorca i hi havia viscut sempre, fins que vaig haver de sortir de la meva illa (gairebé tot el meu món) per estudiar a la universitat.
Algunes coses que podeu saber de mi... M'agrada la natura i el camp, els animals... m'agrada la lectura -tot i la manca de temps que suposa la feina-... m'agrada el bon temps i les platges de Menorca... m'agrada la bona música, el teatre... m'agrada el bàsquet (i el Menorca Bàsquet)... m'agrada compartir el meu temps amb els infants... també m'agrada passar estones amb els amics -d'aquells dels bons que es compten amb una mà i que tenc sort de tenir-. I el poc temps lliure que em queda o quan realment ho necessito, escric.

És tot. Espero que us agradi el que trobeu al meu raconet de lletres.