20 anys

Un relat de: Llima

Ja l'escric. Ja escric el vint. Ja escric el 2, i després el 0. Ja he començat la tercera dècada de la meua vida. I què dir? Què dir de totes eixes novel·les, de tots eixos films amb dones que eren xiquetes, amb xiquetes que eren dones? Què dir de l'especial Lolita. De l'especial Lila. Què dir de Marguerite creuant el Mekong. Ara escric el 2. Ja he descobert el meu cos. He descobert el seu. I alguns més. M'he sentit ridícula. Absurda. M'he sentit preciosa. Buida. Egoista. Lliure. I no tan lliure. M'he llençat sense mirar. He mirat... sense llençar-me. He visitat París. He escrit l'1. L'1 i el 5. L'1 i el 6. I després el 7, i el 8, i el 9. I només puc dir: quantes coses. I només puc sentir-me plena. Plena de dies. I puc dir que ja sé complir vint anys. Perquè no tornaria enrere. Perquè estime el que sóc.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Llima

Llima

25 Relats

22 Comentaris

22076 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Hola a tots!

Em dic Andrea i sóc de València. En breus començaré tercer d'Història de l'Art (tinc vint anyets), i m'alegra molt poder penjar les cosetes que escric i llegir-ne d'altres molt interessants.

M'encanta la música! Toque el piano i m'agrada composar en el meu temps lliure. També gaudisc molt del cinema, la fotografia i de sortir amb els amics.

Viatjar és la meua passió, però l'economia no em permet fer-ho tant com m'agradaria.

Dues ciutats... Barcelona i París, sense dubte.

Us deixe el meu blog!

www.levinducadavre.blogspot.com

Una besada :)