T'ho dic.

Un relat de: marta_gut
Jo crec que la vida és com un mirall, et somriu si la mires somrient. Sigues suau, no deixis que el món et torni dur. No deixis que l’odi et faci odiar. Ni deixis tampoc que totes aquestes coses amargues et robin la teva dolçor. Sigues orgullós, fins i tot quan la resta estigui en desacord… no deixis mai de creure. Això sona molt teu, no? Qui millor que tu per creure amb tu mateix… Perquè total, si tu tens clar qui ets no fa falta demostris res.

T’estim dius. I m’ho crec. Perquè crec amb tu, amb jo, amb nosaltres. Perquè avui no rius, deu ser que tens un dia tonto. I la veritat és que m’agrades més quan somrius, quan fas broma de tot i de tothom. I així i tot, malgrat no tenir un dia gaire fi, trobes temps per jo, per enviar-me cançons, per fer-me somriure. T’estranya encara que digui que em fas feliç?

Recorda: som allò que somiam, tant adormits com desperts. Saps que normalment no record els meus somnis, supòs que per això he après a fabricar-los de dia. Gràcies per formar part de tots i cadascun dels meus somnis!

Photobucket

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de marta_gut

marta_gut

59 Relats

111 Comentaris

56225 Lectures

Valoració de l'autor: 9.86

Biografia:
Qui té ulls per veure i orelles per escoltar, es convenç de que els mortals no poden encobrir cap secret. Perquè quan els llavis callen, xerren les puntes dels dits i l'emoció traspua per tots els porus del cos.

Sigmund Freud.