Pell clara

Un relat de: jacobè

Des que l'Àngel em va deixar, les nits del cap de setmana desitjava el pitjor a la mala pècora de la Virgínia. S'havia d'enamorar precisament d'ella?

Aquell dissabte, l'Ona em va convèncer d'acompanyar-la a un sopar d'un company de feina que inaugurava pis. Res, una trobada informal amb pocs convidats.
Quan vam arribar, a l'apartament només hi eren en Josep, l'amfitrió, i la Maria, la seva dona. Mentre entreteníem l'estómac amb quatre patates, ens van dir que una de les parelles acabava de telefonar: l'àvia havia empitjorat i aquella nit li farien companyia. Només faltava per arribar l'Alba, la cosina d'en Josep, i en Pol, l'ex de la Maria, amb el qual ara eren molt amics.
Gairebé me'n vaig alegrar d'aquella circumstància. En dues hores de rellotge ho tindríem enllestit i aviat seria a casa.

Tots a taula, entre amanides i embotits, la parella, orgullosa, va explicar com s'havien conegut en un speed dating. Els dos acompanyaven a amics, però van ser els únics de la trobada en triar-se mútuament. L'atracció física va ser immediata, però cap dels dos confiaven a alternar més enllà d'aquella nit.
En Pol es va animar a explicar, tot divertit, que amb la seva excompanya eren especialistes en locals d'intercanvi de parelles i que l'últim cop, ell, en va sortir sense. Tothom va riure entre licors dolços. L'única que no ho va fer va ser l'Alba.

No havia pogut deixar de mirar-la des que va arribar. Era una noia menuda i graciosa. Pèl-roja i lletosa. Li brillaven els ulls, però la seva pell deia que feia temps que no somreia.
Aquell reflex blanquinós estenia la meva zona erògena a tot el cos. M'esforçava a mirar cap a una altra banda. D'ençà que es van acabar les cites amb la Virgínia, em vaig censurar el meu desig irrefrenable cap a les dones, almenys, fins a trobar l'home de la meva vida.

Però el cos pot més que l'ànima. Em vaig despertar tota suada. Al meu costat hi jeia l'Alba.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer