Lluna

Un relat de: gypsy

Cada nit faig ombra de mil imatges que es perden en la llunyania del temps. Il·lumino el no res, ple d'històries que succeeixen, una rere l’altra, històries per l’eternitat.
Sota els meus ulls descansa l'amor dels amants que s'han estimat amb una passió desmesurada i efímera.
Sóc la mateixa lluna que han viscut els segles des que són segles. He envellit, però mai no he perdut l'essència que vaig rebre en ofrena. Sóc la deessa del sentiment més pur. Aquell, que dóna sentit a les vides més insignificants i alhora més veritables.
Sóc far en un desert farcit d'estels que m’acompanyen en les hores plàcides dels capvespres més humans. I en la meva solitud blanca, sento les veus dels enamorats que s’estimen com el primer dia. Somric davant de la indestructible força d'aquest sentiment que hom anomena amor, i que és impossible de capir en la seva total dimensió.



gypsy

Comentaris

  • Tota una declaració[Ofensiu]
    David Gómez Simó | 06-02-2013

    de principis, que per la seva musicalitat i el rime també podria estar escrit en vertical i ser un bell poema.

    Delicios.

  • Veig que...[Ofensiu]
    AVERROIS | 06-02-2013 | Valoració: 10

    ...també ets mestre dels relats curts. En ells també flueix la poesia d'aquest amor que moltes vegades s'amaga i es busca i es troba i es torna a amagar i que moltes vegades llueix com la blanca cara de la Lluna Plena.
    Una abraçada.

  • El mirar de l'enamorat[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 06-02-2013 | Valoració: 10

    Qui mira la lluna? L'enamorat. Què hi veu? Crec que aquesta incògnita que desprèn l'amor, aquest fenòmen tan desconegut encara que és l'amor. què és l'amor? Qui no ho sàpiga que miri la lluna i llegeixi aquest preciós relat, de prosa poètica preciosa. Una abraçada.

    aleix

l´Autor

Foto de perfil de gypsy

gypsy

377 Relats

2797 Comentaris

450415 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:

Hem viscut per salvar-vos els mots,
per retornar-vos el nom de cada cosa.

Salvador Espriu