L'herència

Un relat de: boigboig

El meu avi, ja fa molts anys, em va ensenyar el llegat més important que ens ha donat la família, a part de la recepta del pastís de taronja de l'avia, que ja coneixeu i tant aprecieu. Des de petit em va començar a entrenar en la neteja de les restes fecals que sempre queden enganxades en el inodor, sovint a pocs mil·límetres per sobre del nivell del aigua. Evidentment no us estic parlant del ús, clarament antihigiènic, de l'escombreta del bany, ni de llançar productes químics altament perjudicials pel medi ambient. El mètode en qüestió és l'ús de l'orina que, amb força, punteria i paciència, va desgastant la brutícia escrupolosament.
En els meus dies de glòria vaig aconseguir grans reptes com la neteja total del inodor del restaurant xinès de la cantonada, amb restes incrustades de temps immemorials. Però la realitat s'ha acabat imposant, i, com a conseqüència dels meus problemes de pròstata, la meva pixera ja no té la força ni la precisió indispensables.
És per això que avui us he reunit aquí, la nova generació que preservarà els coneixements que amb tant d'esforç ha aconseguit la família. Jo esperava que un dia tindria un descendent més apropiat, però no puc esperar més, i les meves dues filles, les vostres mares, no semblen gaire disposades a tenir més descendència. Entenc les dificultats inherents a la vostra condició però crec que amb la meva experiència i la vostra perícia ens en sortirem. Com ho veieu, Carlota i Joana?

Comentaris

  • mmmm.....[Ofensiu]
    Yáiza | 11-01-2006

    jajaja, no m'aguanto més el riure! Quines idees de bomber, boig!! Com et diuen per aquí sota, de la idea més esbojarrada en treus molt de suc! Vull dir, ens fas creure que això de netejar inhodors alhora que alleuges la bufeta és la cosa més normal del món per l'avi, i de cop i volta. gires la truita al dir que en ves de nois són noies! Maco maco....
    et molesta si segueixo amb la tradicional escombreta?

    Yáiza

  • Escolta[Ofensiu]
    Màndalf | 18-11-2005 | Valoració: 10

    No és que tingui gràcia, és que és magnífic, de veritat. D'una idea esbojarrada, d'una absurditat n'has tret un bon suc, si senyor. És el que penso.
    Em sembla que tu i jo tenim gustos similars. Agafar una bajanada i treure-li l'humor que porta a dins; això a mi m'agrada fer-ho i llegir-ho.
    I l'acabament final, amb la pregunta a les seves netes, acollonant.

    Salut i força, nanu

  • Té gràcia[Ofensiu]
    filladelvent | 25-09-2005

    Sí, m'agrada aquest relat. Insolent i commovedor com ell solet.

    Et continuaré llegint... (posa-li entonació d'amenaça...)


    -Filladelvent-

l´Autor

Foto de perfil de boigboig

boigboig

33 Relats

192 Comentaris

152314 Lectures

Valoració de l'autor: 9.70

Biografia:
Si penjo els meus relats aquí, tonteries que escric per a treurem l'avorriment, és per què em critiqueu. Per que digueu el que us sembli...
Des de això és una merda , fins a abans de penjar res apren a escriure .
Però preferiria si podeu fer alguna crítica constructiva.... Per anar millorant... poc a poc.