El professional

Un relat de: boigboig

Mireu, aquesta és una feina que demana molta dedicació, una feina vocacional, i que només després d'anys d'experiència s'arriba a dominar adequadament. El problema és que ara hi ha moltíssims amateurs, que pensen que dient el primer que els passi pel cap ja han complert. I al final això ens està portant molts problemes, a part de mala fama...

Per mi, que tinc una clientela fixa aconseguida a base d'anys, cada cop el treball es torna més dur. I és que no es conformen amb les típiques frases fetes, o amb una simple sospir d'admiració (altres tipus de sorolls bucals, i encara més ensenyant les dents, són de molt mal gust i denoten una gran baixesa). I si un dia no estic especialment inspirat, em surten totalment esmorteïts, i arriben de mala lluna a casa i després no compleixen. Més d'un cop ha vingut un dels seus marits a queixar-se de la qualitat del servei!

En canvi, si un l'encerta es produeix com una mena d'encanteri, se'ls il·lumina la cara i marxen amb un somriure als llavis i una mica de color a les galtes.

Cada vespre, després de sopar, m'estic una bona estona preparant el material per l'endemà, amb l'ajuda de la meva dona, que és una poetessa excepcional. O és que us penseu que és fàcil pensar paraules que rimin amb marró? I no em digueu el que tots he pensat, grollers!

I és que la feina de piropejador professional és a jornada complerta!

Comentaris

  • ginebre | 07-02-2007 | Valoració: 10

    Aquest relat és boníssim !
    El recomano.

  • Original[Ofensiu]
    angie | 19-03-2006

    Aquest repte el vaig guanyar jooooo, jaja... el tema era Històries de la feina, recordes?

    El teu relat era el meu favorit després del meu, és clar... bé, és broma.

    M'encanta la ironia i l'engany que ens regales en molts dels teus relats i en el relat curt ets força bo.

    Au, piropejador (n'ets una mica),

    un petó (trapella, jajaja)

    angie

l´Autor

Foto de perfil de boigboig

boigboig

33 Relats

192 Comentaris

151828 Lectures

Valoració de l'autor: 9.70

Biografia:
Si penjo els meus relats aquí, tonteries que escric per a treurem l'avorriment, és per què em critiqueu. Per que digueu el que us sembli...
Des de això és una merda , fins a abans de penjar res apren a escriure .
Però preferiria si podeu fer alguna crítica constructiva.... Per anar millorant... poc a poc.