l'estany dels poetes

Un relat de: mar - montse assens

Comentaris

  • allí on acluca els ulls..[Ofensiu]
    blaumar | 04-02-2006

    per veure-hi clar.
    per això escric, gracies per recordar-mo amb unes pinzellades tan dolces.

  • Per 50 més.[Ofensiu]
    Ferran Planell | 31-01-2006

    L'excels del poema, comença pel teu nom. Mar; quin poema. Felicitats.

  • mar, felicitats, no t'aturis i visita'm si et plau[Ofensiu]
    jaumesb | 23-01-2006

    ens saps molt

  • avui no tinc gaires paraules,[Ofensiu]
    Equinozio | 15-01-2006

    pèro et dirè que m'agrada molt aquest estany i el seu jardí.

    un petonas

    Equinozio

  • sols he de dir[Ofensiu]
    Lavínia | 15-01-2006

    que

    FELICITATS

    a tots dos. Al Vicenç pel premi i a tu Mar per poder-li dedicar un poema tan bell com aquest.

    Petons, per a tots dos!

    Lavínia

  • Què vols que et digui?[Ofensiu]

    Gràcies un altre cop. Potser serà un dels comentaris més curts que mai he deixat escrits a RC, però és que avui només tinc a la boca aquesta paraula:

    Gràcies.

    Per llegir-te els poemes abans de remetre'ls al concurs.

    Per l'honor del 50è poema teu amb el meu nom intercalat pel mig.

    Per pertànyer, tu també, a l'estany dels poetes d'RC.

    Gràcies un altre cop.

    Una abraçada,

    Vicenç