Ai, les mares!

Un relat de: mar - montse assens
Després de l'incident amb el meteorit XP3-250, la llançadora espacial LG-3367 tornava a estar a punt per emprendre el viatge. Les turbines funcionaven com el primer dia, els llums i el sistema de comunicacions havien estat reparats. Potser calia equilibrar les ales per donar més estabilitat a la nau, però en Jordi ja hi estava acostumat, eren moltes hores de vol les que duia a l'esquena i com si es tractés d'una aventura, viatjar en aquella nau l'entusiasmava d'allò més. Cada dia esperava amb ànsia, saber què li deparava el futur. Potser descobriria una nova estrella, o un planeta perdut en la galàxia. O bé amb quin nou asteroide es creuaria, si el podria esquivar o si hauria de patir una nova col·lisió. Mai perdia l’esperança perquè confiava molt en la seva destresa com a astronauta...
En arribar la nit, quan en Jordi ja dormia, la seva mare, amb aquella paciència que tenen les mares, agafava de nou les instruccions de muntatge i amb destresa es posava a reparar la nau perquè la trobés a punt quan es llevés al matí.

Comentaris

  • Enhorabona[Ofensiu]

    Benvolgut / benvolguda relataire:

    Enhorabona!

    El teu relat ha estat seleccionat, pel jurat d’autors i d'autores de l'Associació de Relataires en Català, com a finalista del X Concurs ARC de Microrelats "Aniversari" i per formar part del volum recopilatori amb totes les obres finalistes.

    És per això que, en haver quedat seleccionat/ada en la convocatòria, t’agrairíem que, tan aviat com et sigui possible, ens facis arribar l’autorització perquè el relat sigui inclòs al recull.

    Només cal que ens enviïs per correu electrònic a l'adreça: concursos.arc@gmail.com
    el text que adjuntem al final d’aquest comentari amb l’assumpte AUTORITZACIÓ PUBLICACIÓ RECULL ANIVERSARI, tot fent un copiar i enganxar, i complimentant les teves dades personals.

    Cordialment,

    Comissió Concursos ARC


    /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


    TEXT AUTORITZACIÓ

    En/na .........................................................................................................

    amb DNI. número ......................................................................................

    i nick/pseudònim relataire ......................................................................................

    AUTORITZO a l’Associació de Relataires en Català (ARC) a incloure el microrelat ...................................................................................................

    seleccionat del mes de ..............................................................................,

    del qual en sóc autor/a, en el recull de microrelats “Aniversari” que s’editarà a finals de 2020.
    on vull constar amb el nom d'autor/a ............................................................... (en cas de no omplir aquest apartat s'entén que l'autor/a vol aparèixer al recull amb el nick/pseudònim amb el qual ha participat al concurs).
    Així mateix també atorgo el meu consentiment per incloure qualsevol altre microrelat seleccionat al llarg de la present convocatòria i del qual jo en sigui l’autor/a i a difondre el seu contingut (en part o totalitat) pels mitjans habituals de l’ARC.

    Data .......................................

  • E. VILADOMS | 29-12-2019

    Sí q fan, o hem fet, aquestes coses les mares sí.
    Un final ben tendre per aquest microrelat d'aventures espacials.
    Desitjo q estiguis gaudint d'unes bones festes.

  • Empatia[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 21-12-2019 | Valoració: 10

    La mare d'en Jordi té molta empatia amb el seu fill, i pobra d'ella si no en tingués! És natural, es porta a les venes i el fill sempre serà el fill. Però és que si, a més, es per ajudar al fill a construir una nau espaial, millor que millor! Ai les mares, què faríem sense elles! Una forta abraçada, Montse, i bon Nadal!

    Aleix

  • Paciència[Ofensiu]
    kefas | 20-12-2019

    Amb tanta paciència i habilitat no més conec la mare Terra