L'avorriment de Manuel

Un relat de: Rafael P. Lozano



Una vegada hi havia un home anomenat Manuel, un bon marit que, malgrat la seva vida aparentment plena, se sentia atrapat a la monotonia. La seva recerca constant de satisfacció el va portar a explorar diverses activitats, però cap no aconseguia omplir el buit que sentia al seu interior.
Solament gaudia viatjant, però no tenia amb qui fer-ho i no li agradava viatjar sol, els seus amics s'havien allunyat i la seva dona no li agradava viatjar.
És comprensible que el Manuel se sentís desesperat per l'avorriment. Podria intentar unir-se a grups locals de viatgers o explorar activitats relacionades amb els seus interessos per conèixer noves persones que compartissin la seva passió per viatjar, però un dia, mentre passejava pel parc amb el seu gos, va trobar un llibre oblidat que va despertar la curiositat i el va submergir en un món de possibilitats inexplorades. A mesura que se submergia en la lectura, va descobrir noves passions i finalment va trobar l'equilibri que tant anhelava, revitalitzant la vida i el matrimoni.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Rafael P. Lozano

Rafael P. Lozano

54 Relats

85 Comentaris

19885 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
Nascut a 1948, de ben petit hi havia sentit una gran afecció per escriure relats i històries fantàstiques. Més endevant, la feina i altres afeccions artístiques, van apartar-me d'aquesta pràctica,malgrat que sempre que he tingut ocasió aprofito per expressar-me mitjançant la paraula escrita. Des de 1974 escric un diari personal, fidel company dels meus pensaments i testimoni de la meva memòria.

Adreça electrònica:
pescador.rafael@gmail.com