La malaltia de la publicitat anticipada

Un relat de: Juan V.

Una veu ensisadora pronunciaba sense embuts: '... vine als nostres establiments i gaudeix de la TORNADA A L'ESCOLA més divertida'. Fos qui fos qui escoltava la ràdio mig adormit, es va sobresaltar al escoltar allò. Obviament no anava a l'escola, però allò anunciava que, alhora, les vacances terminaven també per a ell. Exasperat, va córrer a buscar un calendari i, aliviat, s'adonà que encara era vint d'agost. Maleïda publicitat!

Probablament açò li ha pogut passar a vostè. Com a mi i a milers de persones. S'ha d'entendre que els comerços s'han de promocionar ja per a la tardor... però cal torturar-nos tant despiadadament? Altre manera de saber que s'acosta la tardor mitjançant els anuncis és, sense dubtes, les col·leccions. Cada any igual, els fascicles col·leccionables. Que si avions de guerra, que si robots, que si vaixells... Açò sí, almenys, no t'esveren amb títols com els ja mencionats. Tot i que això també passa pel Nadal, amb les colònies i les joguines.

Als estudiants ens entra una malaltia diferent: queda poc temps per que s'apropin els exàmens. Torna la rutina i cal estar preparat. Ara bé, no vull que amb això creieu que ens queden poques vacances... No feu cas a la publicitat anticipada!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Juan V.

Juan V.

10 Relats

2 Comentaris

9789 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Jove que es dedica a escriure, poesia, novel·la i, especialment, es deleix per escriure articles d'opinió a diaris.

Es passa mitja vida admirant la mar que el seu poble li ofereix.