Força, força, força

Un relat de: NinniN

Força, força, força. Sé que haig de fer ús de tota la meva força per passar aquest estiu. Dins meu sé que amb aquest entrebanc es marca un esvorany, la fí d'una etapa. I haig de ser forta per fer que la nova etapa, sigui molt millor. Haig de sofrir en silenci, les meves pors i penes, perquè en aquest moment, aquestes penes són les alegries dels que em volten, dels que m'estimen, perquè saben, com jo sé en el fons, que les penes d'ara són la meva salvació de demà, perquè la meva pena és que aquest dolor físic és l'allunyament definitiu del que més estimo i el que més em fa patir, un somni de perfecció en l'èsser més imperfecte a qui he volgut acostar-me.
El dolor físic. El dolor físic em curarà l'ànima malalta, al bell mig de l'inmensitat del mar, camí de casa, per on navego ansiosa d'arribar.

Buc Fortuny, Aigües Internacionals
27 de juliol del 2002

Comentaris

  • Més coment[Ofensiu]
    Alícia Gataxica | 30-06-2005

    El dolor físic ens fa oblidar el mental?
    Som capaços de superar les coses per la força del nostre raciocini? Com sempre marques problemes quotidiants de la nostra forma de ser i ets irónica i crítica.

    Curt i concís, a vegades no cal més. No es el millor que t'he llegit, però el relat té força. No sé si durant la teva setmana et podré llegir tot, tens molts relats, i alguns de moltes parts, seguiré en ello sempre que pugui. Un petó

  • Allunyament físic[Ofensiu]
    kispar fidu | 27-06-2005

    [ Primer coment durant la teva setmana real del COMENT! jejeje ]

    Es necessita força per suportar la distància física o "psíquica" que es forma entre dues persones. És dur, notar-se lluny d'aquella persona a qui estimes. Igual que és molt dur també, veure's a prop d'ella, i en canvi, notar-se tan lluny...
    Força, si! Se'n necessita!

    M'alegro de que els sentiments actualment ja no siguin els mateixos, i que ja no sentis aquesta distància produïda per un allunyament físic.

    Gemm@