En el teu nom

Un relat de: josep casanovas olmos



Prova només una mica –li vaig dir. Va prendre el no-res i el va comprimir amb força. Després va deixar expandir la seva energia cap a l’espai. T’ha agradat? Fes qualsevol altra cosa… Apa!
Aleshores va agafar un planeta blau i va crear a l’home i l’home el va destruir. Així va ser com el vaig perdre per sempre.
-I tu qui ets? –li vaig preguntar.
-Jo sóc la serp.

Comentaris

  • Ai, la serp![Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 01-04-2014 | Valoració: 10

    Tens cops amagats, anmonite, aquest relat m'ha colpit precisament per inesperat.
    Ai la serp! Li donem totes les culpes de la nostra sortida del paradís i em sembla que sempre ens han ensarronat amb històries de vora el foc. No crec en pecats originals, crec en la bondat humana i també en el seu egoisme, la por a perdre el que té i que el fa actuar d'una manera cruel amb els demés. Ves, que hi farem!
    Encantada de retrobar-te, company!

  • El cap de la serp[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 26-01-2014 | Valoració: 10

    La serp, ens agradi o no, té el cap molt clar. I aquest poema, també. Breu, intens, cent per cent poètic, té l'encant del bon cafè, intens, amarg i excitant. Una abraçada.

    aleix

l´Autor

Foto de perfil de josep casanovas olmos

josep casanovas olmos

43 Relats

114 Comentaris

37119 Lectures

Valoració de l'autor: 9.85

Biografia:
He escrit uns quants llibres que han estat publicats a Bubok; una editorial d'Internet a la bast de tothom. Entre ells està "Pescant diàlegs" (Humor), "El Jardí Hermètic" (Ciència ficció), De mis andanzas en la Santa María (Picarescca), una trilogia del personatge Alfredo Bogavante (Investigador privat especialitzat en casos matrimonials), La Cloïssa fòssil (Opera prima), una recopilació de contes "Mucho cuento tienes tú", XL-25 (Ciència ficció d'humor) i La impremta del infern (fantasia-intriga). No puc deixar de nomenar a l'Aurora Marco, que m'ha fet de correctora.