El mag

Un relat de: Edgar Cotes i Argelich
Va llençar la primera carta que va rebre tan bon punt la va veure a la bústia. I això mateix va fer amb la segona, la tercera, la quarta... Tanmateix, semblava que, talment com una hidra, per cada una que n’estripava, n’acabaven sortint dues més al seu lloc. Finalment, va desistir dels seus intents i simplement es va dedicar a ignorar-les i fer com si no existissin. Era inútil. Va arribar un moment que no només tenia la bústia negada de papers, sinó que tota la casa estava envaïda per aquelles cartes infernals. Se sentia com aquell nen-mag tan popular que un dia rebia una allau de correspondència similar i el convidaven a ingressar en una escola de bruixeria per a canalla amb habilitats màgiques. Curiosament, a ell també el volien internar en un lloc amb gent d’aptituds especials com les seves.

Truquen a la porta. El vénen a buscar. Ell, a diferència del jove aprenent de bruixot, no frisa per veure què s’amaga rere els murs d’aquell internat majestuós. La paradoxa és, però, que a ell el volen pel fet de ser un autèntic mag de les finances: pot fer aparèixer i desaparèixer diners a la seva voluntat.

Comentaris

  • SORPRENENT![Ofensiu]

    M'ha sorprès l'originalitat i el bon ritme del teu relat. Enhorabona!!

  • Pobre mag[Ofensiu]
    E. VILADOMS | 25-03-2016

    Penso que al teu mag li va fallar una mica la màgia. A darrera hora hagués estat be poder desaparèixer i reaparèixer en algun paradís fiscal amb els seus diners.

    Fins al proper relat

  • Original[Ofensiu]
    Vicent Terol | 23-03-2016

    M'agrada sobretot la primera part del relat: veig eixe home vivint una mena de malson diabòlic.

    Un text molt original, en tot cas. Enhorabona!

  • Certament[Ofensiu]
    Endevina'm | 19-03-2016

    Hi ha cartes que no les vols rebre, ningú no les vol rebre. Per un cop t'has allunyat una mica de la fantasia més pregona per tocar de peus a una realitat que ens inunda per tots cantons. Encara que, de fet, sempre parles de temes d'actualitat, malgrat la fantasia corri per les l´nies dels teus relats.

    Sí, sí, parles del mag i tot plegat, no pots apartar-te'n del tot!

    Bona feina!

    Ferran

  • Bon relat[Ofensiu]
    montserrat vilaró berenguer | 18-03-2016 | Valoració: 10

    Molt ben trobat el relat

l´Autor

Foto de perfil de Edgar Cotes i Argelich

Edgar Cotes i Argelich

38 Relats

324 Comentaris

50497 Lectures

Valoració de l'autor: 9.86

Biografia:
(Balaguer, 25 de juliol del 1997)
Aprenent d'escriptor i traductor, amant del microrelat i enamorat dels genères fantàstics (ciència-ficció, fantasia i terror).

Em podeu seguir al meu bloc

Edgar Cotes

O al meu Twitter:

@Edgar_Cotes