El forat negre

Un relat de: Galzeran (homefosc)

El Forat Negre

Avui pot ser un gran dia. Estem a les portes d'un esdeveniment sense precedents.
Comencem la retransmissió en directe, quan falten poc menys de deu minuts pel moment. Però posem-nos al dia, tot esperant l'instant i veient com l'equip de contacte analitza els paràmetres de connexió de la prova definitiva, o també en podríem dir, de la darrera experiència humana.
Passem a dades concretes, tenim estona suficient encara.
L'afamat científic i doctor en termo i nano dinàmica del temps, en Grand Vista-Yessir, ha fet saber a la col·lectivitat científica internacional que ha establert comunicació amb éssers intel·ligents d'una dimensió paral·lela a la nostra. Sí, sabem i entenem les dificultats d'acceptar una noticia que es fa difícil de creure. La NASA, però, ha fet tots els estudis pertinents i possibles a les connexions establertes entre les dues vessants de coneixement, que ha succeït per pura casualitat, i n'ha fet un dictamen favorable i positiu, acceptant la possible viabilitat del projecte, en resum estan espectants i esperançats per un èxit sense dubtes.
També per una curiosa casualitat, els responsables dels equips dels dos costats de la realitat, duen el mateix nom; Grand Vista-Yessir. Fins ara sols han pogut intercanviar comunicació oral i també telemetria per ones positròniques, de recent implantació en el món científic. Parlant en plata, que encara no s'han vist les cares, però s'han pogut escoltar les veus.
Ens van comentar membres de l'equip de contacte que s'han canviat informació geogràfica i política dels límits estatals, on s'ha demostrat la gran variació en aquest tema fronterer i la gran semblança entre una orografia i l'altra. Tota aquesta informació compartida s'ha pogut analitzar gracies a la telemetria iònica comparada, també de recent estudi en aquesta nostra realitat, com ara ja podem anomenar-ho, amb tota certesa i sense embuts.
Una altra cosa curiosa és la llengua de comunicació, que en la nostra realitat pertany a una llengua indígena americana, no afroamericana ni euro americana, concretament un llenguatge derivat del poble sioux i tal com es parlava en el segle dinou de la nostra era, no gaire diferent d'ara, salvant les influències del nostre anglès, que ells no coneixen, fora d'una llengua similar desapareguda fa més de mil anys en el món dels altres. Caldria remarcar, arribats a aquest punt, que el Doctor Grand es besnét d'un cap guerrer de la tribu abans esmentada i que després de lluitar contra els descendents dels europeus, va formar part d'un dels primers tractats de pau amb els per ells anomenats, rostres pàl·lids.
Arriba el moment, estem a les portes del moment històric més important de la nostre espècie. Podrem el humans, finalment, descobrir que hi ha més enllà de la nostra realitat, on s'obrirà una porta inter dimensional com mai s'havia vist en la realitat, sí però en simulacions per ordinador que no han sortit malament. Amb això volem dir que s'han realitzat tots els estudis possibles de connexió tridimensional, un encontre en la tercera fase de veritat, falten pocs segons per l'hora establerta i tots en serem testimonis del moment que està sent compartit en directe per totes les cadenes de televisió mundial.
Veiem com el Doctor Grand fa els últims ajustaments telemètrics i de coordenades que han estat transmesos de l'altra realitat paral·lela, i el moment serà ara mat...........
.....
.....
.....
Després d'una gran explosió còsmica, SILENCI. Sols música de l'espai.
No importa quants milions de mil·lennis visquis. Els designis de l'Univers no sempre estan al servei d'una espècie menor, tafanera i goluda.

Comentaris

  • M'ha encantat[Ofensiu]
    Josoc | 02-03-2008

    sobretot el trencament de ritme del final.

l´Autor

Foto de perfil de Galzeran (homefosc)

Galzeran (homefosc)

96 Relats

839 Comentaris

264717 Lectures

Valoració de l'autor: 9.96

Biografia:
A voltes escric per necessitat.

(Maria Barbal dixit)

La foto de la portada del llibre és un dibuix de la relataire allan lee, i podeu comprar el llibre digital aquí

El bloc de l'home fosc té més relats i poesies meves aneu-hi per aquí

De mica en mica aniré marxant, potser sols quedaran alguns relats presentats i escollits en els concursos, i potser algunes poesies, però fins i tot aquestes acabaran per volar-

Dels meus relats a concurs, que durant els anys de participar van quedar finalistes, n'he fet un recull electrònic que podeu baixar/descarregar gratuïtament des de LEKTU
No sempre els he publicat sota aquest perfil, però tots es poden trobar dins la pàgina de relats en català.



Gràcies pels vostres comentaris.


Fd'AG


UN ALTRE JO

ESCRITS DE L'HOME FOSC

L'HOME FOSC AL FACEBOOK

AUTOR A GOODREADS

LA LLEIXA DE L'HOME FOSC


I si us cal fer algun comentari més privat darman59@gmail.com

A voltes, madurar exigeix caure de l'arbre.

Fd'A