L'ORDRE DE LES EVIDÈNCIES (ARC a la ràdio - Colors - Maig - Negre - Misteri)

Un relat de: Galzeran (homefosc)
Tot estava a les fosques i a les sines m’hi panteixava un ritme frenètic, era el típic recordatori d’una nit esbojarrada. Els nocius efectes etílics persistien però, seguint un ordre clàssic, marxarien a poc a poc. En aquell sotrac físic, saber-me viu era tota una sorpresa.

Malgrat les migrades facultats sensorials, podia percebre que l’habitual silenci de la cambra era pertorbat per una respiració aliena. Estrany, i malgrat la foscor, em sabia amb un somriure de felicitat que en altres hores m’hauria obligat a eradicar d’un crochet d’esquerra. Però no era el cas, l’efecte damnós d’una auto punició haurien estroncat una visió que no m’esperava descobrir en fer córrer les cortines de la cambra. Era un espectacular cos de dona, una preciositat nua i adormida encara, amb qui havia compartit el mateix llit i potser més coses, ja que jo també anava conill.

Si aquella Venus i jo havíem fet alguna cosa natural entre dues persones adultes no ho podia rememorar. Potser tampoc calia. Volia esbrinar allò precisament? també podia ser que sols haguérem dormit? Era trist reconèixer que no recordava res, però en aquell moment m’amoïnaven altres coses.

A cop d’ull tot era previsiblement net i ordenat, però a la tauleta del costat on jo havia dormit vaig trobar una primera evidència i en tenir-la a la mà, me'n feia creus que el típic paquetet lubricat ja buit estigués allí deixat. D’una revolada em vaig atansar al lavabo on descobriria noves evidències. Dins la brossa i embolcallats amb paper de vàter, no un, tres condons usats estaven perfectament lligats i més o menys carregats. També hi eren els altres dos embalatges buits.

Assegut a la tassa vaig respirar alleujat. Amb aquella simple comprovació havia resolt un dels misteris que m’encaboriaven de feia temps, i pot sonar rar, però em va alegrar comprovar-ho. Begut i minvat de facultats sensitives també sóc una persona evidentment ordenada.

Comentaris

  • Invitació[Ofensiu]


    Benvolgut autor/a,

    Com a finalista del IV Concurs ARC a la Ràdio 2013-2014
    l'Associació de Relataires en Català (ARC)
    es complau a convidar-te a l'acte de lliurament de premis
    i a la presentació del llibre
    "Colors"

    T'esperem el dissabte 11 d'octubre de 2014, a les 12 del matí,
    a la Biblioteca Sagrada Família (Carrer Provença, 480, Barcelona)



  • M'ha agradat molt [Ofensiu]
    Olga Cervantes | 31-05-2014 | Valoració: 10

    El teu relat m'ha semblat molt ben escrit i sobre tot molt ordenat. És ben cert que el sexe és un misteri.
    Una forta abraçada
    Pinya de rosa

  • Que bo![Ofensiu]
    Naiade | 30-05-2014

    M’ha fet molta gràcia aquets relat, ple de preocupacions i misteris.
    Llàstima de no recordar res, però com a mínim el teu protagonista, comprova que ha quedat com un home. Això és el que més l’amoïnava.

    Enhorabona finalista

  • Enhorabona!![Ofensiu]

    Benvolgut/uda relataire:



    Enhorabona! El teu relat ha estat seleccionat, pel jurat d’autors i autores, com a finalista del Concurs ARC de Microrelats a la Ràdio “Colors” i per formar part del volum recopilatori amb totes les obres finalistes.



    És per això que, en haver quedat seleccionat/ada en la convocatòria d’aquest mes, i per tal d’anar avançant feina, t’agrairíem que ens fessis arribar l’autorització perquè sigui inclòs al recull.



    Només cal que ens enviïs per correu electrònic a l'adreça(concursos.arc@gmail.com), el text que adjuntem al final d’aquest comentari amb l’assumpte AUTORITZACIÓ PUBLICACIÓ COLORS, tot fent un copiar i enganxar, i complimentant les teves dades personals.



    Cordialment,



    Comissió Concursos





    TEXT AUTORITZACIÓ



    En/na .........................................................................................................

    amb DNI. número ......................................................................................

    i nick relataire ............................................................................................

    AUTORITZA a l’Associació de Relataires en Català (ARC) a incloure el microrelat ...................................................................................................

    seleccionat del mes de ..............................................................................,

    del qual és autor/a, en el recull de microrelats “Colors” que s’editarà a finals de 2014 mitjançant una plataforma digital de publicació. Així mateix també atorgo el meu consentiment per incloure qualsevol altre microrelat seleccionat al llarg de la present convocatòria i del qual jo en sigui l’autor/a i a difondre el seu contingut (en part o totalitat) pels mitjans habituals de l’ARC.



    Data .......................................

  • Segur que es Virgo[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 29-05-2014 | Valoració: 10

    Diuen que els Virgos són molt ordenats, que els hi encanta l'ordre en totes les circumstàncies. I la que descrius n'és una de molt bèstia i divertida. Begut i tot, l'important és recordar bé i saber que tot és al seu lloc, fins i tot els condons! Magnífic relat Ferran. Una abraçada i fins aviat!

    Aleix

  • TOC, TOC...[Ofensiu]
    Carles Ferran | 16-05-2014

    No sabia que pateixes de TOC, Trastorn Obsessiu Compulsiu. És fotut no recordar que malgrat el coma etílic has pogut gaudir no d’una, sinó de tres rondes sexuals complertes (un privilegi que pocs, o cap altre, aconseguiria en aquest estat), sinó que el més preocupi és si ho has deixat tot perfectament endreçadet. Noi, fes-t’ho mirar.
    Has pensat si, mentre tu dormies, no era un altre (això si, també endreçat) el que feia adequat ús dels globets i la mossa?
    He, he... Ens veiem a la final.

  • Una de les meves preocupacions...[Ofensiu]

    Una de les meves preocupacions ha estat sempre el captar el sentit dels relats. I, com he dit noséquantesvegades sóc un mal lector... Ho sento! M’agrada copsar els relats en una primera lectura, encara de vegades després d’insistir també m’he trobat compensat.
    De totes maneres tu/vosaltres no en teniu la culpa de la meva falta de clarividència... Endavant, Ferran, no em facis gaire cas.
    —Joan—

  • Molt bo![Ofensiu]

    Aquest protagonista del relat m'ha recordat a Hèrcules Poirot, gran detectiu bigotut belga, amb el transtorn compulsiu de tenir-ho tot sempre ven ordenat. Ja podria tractar-se d'ell, veient el metodisme i la deducció que utilitza el teu personatge. Un molt bon relat la veritat. Enhorabona i sort. Tot un honor haver seguit els teus fantàstics relats al llarg del concurs :)
    Edgar

  • Ui...[Ofensiu]
    Annalls | 15-05-2014


    Uf... deu ser un dels cops que diu un relataire que vaig massa spitossa i no m'entero del relat?
    Diu la Mar-Montse que no es rebela el misteri del tot... ¿? Ella en sap d'això d'escriure, carai si en sap!!
    Però, i les evidències no desvetllen la pregunta primera ? La segona ja la respon el protagonista. Neuròtic evidentment . Com tots, cada un la seva de preocupació absurda preferida...

    A veure ara que és el que no he entès?
    Em consola que no soc l'única, a vegades em trobo que justament el sentit del relat que era a la darrera linea de cinc, no el copsen. Som un mirall els uns dels altres?
    Personalment aquestes experiències que no és recorden, no m'agraden gens, perquè coi beuran tant la gent si desprès no saben que han fet?

    Aquest també és un misteri!

    Anna

  • Com ho faria Sherlock Holmes[Ofensiu]
    E. VILADOMS | 15-05-2014

    Com ho faria Sherlock Holmes el protagonista ha anat observant indicis fins arribar a deduir què havia fet durant la nit.
    M'ha agradat llegit el teu darrer relat de la temporada, Home Fosc!

  • mar - montse assens | 15-05-2014

    Boníssim! No es desvetlla tot el misteri però si les preocupacions, i en aquest cas això és el que compta. M'ha agradat llegir-te!

l´Autor

Foto de perfil de Galzeran (homefosc)

Galzeran (homefosc)

96 Relats

839 Comentaris

263834 Lectures

Valoració de l'autor: 9.96

Biografia:
A voltes escric per necessitat.

(Maria Barbal dixit)

La foto de la portada del llibre és un dibuix de la relataire allan lee, i podeu comprar el llibre digital aquí

El bloc de l'home fosc té més relats i poesies meves aneu-hi per aquí

De mica en mica aniré marxant, potser sols quedaran alguns relats presentats i escollits en els concursos, i potser algunes poesies, però fins i tot aquestes acabaran per volar-

Dels meus relats a concurs, que durant els anys de participar van quedar finalistes, n'he fet un recull electrònic que podeu baixar/descarregar gratuïtament des de LEKTU
No sempre els he publicat sota aquest perfil, però tots es poden trobar dins la pàgina de relats en català.



Gràcies pels vostres comentaris.


Fd'AG


UN ALTRE JO

ESCRITS DE L'HOME FOSC

L'HOME FOSC AL FACEBOOK

AUTOR A GOODREADS

LA LLEIXA DE L'HOME FOSC


I si us cal fer algun comentari més privat darman59@gmail.com

A voltes, madurar exigeix caure de l'arbre.

Fd'A