Crònica de no-res

Un relat de: betixeli
L'avorrit plat de patata i col que m'han deixat els de casa per sopar, ara ja és ben fred. Com cada nit, arribo cansada i suada degut a l'últim tram de pujada que em regala el meu carrer, i feta un manyoc entre anorac-bicicleta-bossa i bufanda, m'arrossego cap a la cuina per engolir ràpid el sopar i arribar al llit abans d'adormir-me. Però quan hi ha ofenses com la d'avui “patata i col!” no em puc estar de posar-me el davantal i acolorir amb alguna rampoina de la nevera el plat trist i fred que em mira de la taula estant.

Però tot afegint trossets de pernil a la paella on saltejo la futura delicatessen, s'ha apoderat de mi aquell impuls estúpid de “va, el truco?”, i tan és així que no me n'he pogut estar:
-tuuuut
-tuuuut
-tuuuuuut
ningú respon a l'altra banda, i al cap d'un minut d'espera, el telèfon decideix que ja n'hi ha prou de fer tuts per a no res. Així que, no res, m'he acabat fent passar les ganes d'ell amb un plat de patata i col i unes miques de pernil passat per la paella, que estava per llepar-se'n els dits.

Comentaris

  • Crònica de l'on-ser[Ofensiu]
    Cargolsalalluna | 03-03-2011

    Potser, i dic potser, les delicatessen han de ser intel·ligibles.
    Bons relats betixeli, m'has recordat a una noia que també escriu per aquí i es fa dir Virginia Fochs, per l'estil potser t'agradaria. Abraçades.

    Salisalut!!

  • ostres![Ofensiu]
    Daniderch | 19-01-2011

    quin no res tan visuaal i palpable! el pròxim cop truca'm a mi que jo sí l'agalaré! ;)

  • Senzillesa[Ofensiu]
    copernic | 17-01-2011

    Un relat ben senzill però que il.lustra que es pot fer un bon text amb quatre elements ben innocents, com per exemple la patata i la col. De vegades, no cal emprar un llenguatge rebuscat per expressar un sentiment, n'hi ha prou amb deixar-se portar i escriure, escriure lliurement i sense censura prèvia. Encantat de coneixèr-te.

l´Autor

Foto de perfil de betixeli

betixeli

112 Relats

294 Comentaris

90961 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Surto a la terrassa i cullo tres fulles de menta, en tasto una i escric el que em ve al cap,
i el mateix faig amb les imatges que sorprenen els meus ulls d'aprenent, amb els fets que em remouen i amb els pensaments que faig crèixer sense saber-ne massa el destí. Escric el que sento, i al desar-ho en paraules és com si tot el que he (a)notat esdevingués més tangible, més compartible, més de veritat.