Bàsicament... TU

Un relat de: marta_gut

Puc escollir seguir recte pel camí que vaig triar fa un temps o puc donar-lo per acabat i canviar-ne la direcció, d'aquesta senda que a voltes se'm presenta planera i sense gaires corbes, i d'altres és costa amunt amb moltíssimes pedres disposades a fer-me caure, fent-me començar de nou.

Alerta, però! Canviar-ne la direcció no significa alterar el seu sentit. Vull seguir sabent de tu, caminar al teu costat encara que no anem agafats de la mà. Perquè... t'estim. És així i no ho puc negar. Però a vegades em fa la impressió que tot això que hem anat construint de mica en mica s'esfondrarà d'un moment a un altre. I la culpa la tenc, en gran part, jo.

Però ho pens ara fredament i no, no puc! Simplement no puc deixar-te escapar! Qui sap si existeix altra persona com tu disposada a compartir el seu temps amb mi, a escoltar-me, a ajudar-me a sortir dels profunds forats negres que de tant en tant m'atrapen sense deixar-me escapar. Qui sap si tot plegat és un meravellós somni que està durant massa, del qual em despertaré aviat... No ho sé. Les nostres existències són efímeres, i no tenc clar si val la pena arriscar-me a perdre'm una oportunitat com la que m'estàs oferint tu.

No vull ofegar-me en aquest mar de dubtes i tampoc vull permetre que els forts corrents d'aquest mar enfurit m'arrosseguin fins al seu fons, un fons tèrbol, lúgubre, dolorós. Per tant, et seguiré i no deixaré que pensaments com els abans esmentats m'enterboleixin la vista. Dóna'm la mà, i et promet que mai et deixaré marxar. Serem capaços de continuar junts pel mateix camí per sempre més?

Comentaris

  • encantada marta[Ofensiu]
    juliap | 10-05-2008 | Valoració: 10

    merci pel teu comentari... m'ha fet un somriure. he vist que ets de mallorca . "ets de les meues" :). no soc de mallorca però tenc família allà i passo els estius en aquesta illa meravellosa.

    respecte al teu relat:
    serem capaços de continuar juts pel mateix camí per sempre mes? ningú te la resposta a aquesta pregunta però els instants compartits ompliran el teu cor i records. com decidir quin es el camí correcte? solament se que ningú pot escollir per tu.

    Continua escrivint que ho fas amb una afirmació en tu mateixa molt forta. Un 10 noia

    el meu msn si el vols:yuliasfriends@hotmail.com

    un petó

l´Autor

Foto de perfil de marta_gut

marta_gut

59 Relats

111 Comentaris

56130 Lectures

Valoració de l'autor: 9.86

Biografia:
Qui té ulls per veure i orelles per escoltar, es convenç de que els mortals no poden encobrir cap secret. Perquè quan els llavis callen, xerren les puntes dels dits i l'emoció traspua per tots els porus del cos.

Sigmund Freud.