Avui m’he mirat al mirall

Un relat de: Jana Cooper
Avui m’he mirat al mirall i no m’he sabut veure. Potser per això m’he atrevit a posar-me aquell vestit vermell que tant m’agrada i que tan poc em poso. Quan et veig entrar per la porta amb aquell posat, tan teu, de bon nen que mai ha trencat un plat, tan acostumat a caure bé a tothom, sé que ja no et creuré. Ni tan sols t’escolto quan comences a explicar-te. No, no escolto quina excusa tens avui, què em diràs que aconseguirà fer-me riure, respirar profundament i fer veure que et crec i que no passa res. M’acabo el tallat i mirant-te fixament als ulls et dic que no et vull veure més, que n’estic tipa i que me’n vaig. Et poses seriós, sembla que estàs a punt de plorar però ja és massa tard i ara, res no m’aturarà, ni les teves llàgrimes, ni les teves promeses. Surto de la cafeteria amb la teva mirada clavada a la meva esquena i en el meu estomac aquella horrible sensació, aquell neguit, aquella angunia que tan odio. Et sento cridar el meu nom.

Comentaris

  • I al cridar...[Ofensiu]
    AVERROIS | 24-12-2014 | Valoració: 10

    ...el teu nom, què vas fer? Seguir sense fer.ne cas o parar-te un moment i pensar que potser tot s'arreglaria? Un dilema que segons el dia pot acabar d'una manera o altra.
    Un recull de sentiments que no sempre acaben malament o bé. En el fons això és la vida, decisions que ens poden canviar el nostre horitzó.
    Un bon relat. Una abraçada i Bones Festes!

  • molt bonic[Ofensiu]
    montserrat vilaró berenguer | 24-12-2014 | Valoració: 10

    En poques paraules dius molt. Es precios

l´Autor

Foto de perfil de Jana Cooper

Jana Cooper

14 Relats

28 Comentaris

11770 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
“Una altra manera de viure és possible”

Si vols saber alguna cosa més de mi al meu bloc geriatricparc.com te’n faig cinc cèntims més.
Gràcies per visitar-lo!