A Déu li va agradar

Un relat de: Josep Ventura

Era el millor encàrrec que li havien fet mai, la volien molt grossa, lluent i que el seu toc, ajudes a despertar als àngels, dormia molt poc, la seva obsessió era la seua feina, la perfecció, de mica en mica el bronze anava lluint, ell, era el millor conegut i volia que aquest encàrrec encara li dones si cap més glòria.

Quan la va tenir acabada la va penjar amb cordes i ternals al ganxo del provador que tenia, després el batall va fer un so tan bonic i perfecte que li va semblar que obria les portes del cel i els dimonis tancaven rabiosos, les de l'infern. Satisfet i cansat va anar a dormir pensa'n que havia d'endreçar el taller.

L'endemà al matí quan va arribar el carro del traginer i el capella la campana tocava, tota sola, el dolç silenci de la mort.

Comentaris

  • Una idea bona..[Ofensiu]
    kefas | 17-01-2022


    ..amb una redacció que, al meu parer, un llec en ortografia i sintaxi, és millorable només posant comes i accents al seu lloc

    Era el millor encàrrec que li havien fet mai. La volien molt grossa, lluent i que el seu toc ajudés a despertar els àngels. Dormia molt poc, la seva obsessió era la perfecció de la seua feina. De mica en mica el bronze anava lluint i ell, que era el més conegut, volia que aquest encàrrec encara li donés, si fora possible, més glòria.

    Quan la va tenir acabada la va penjar amb cordes i ternals al ganxo del provador que tenia i el batall va fer un so tan bonic i perfecte que li va semblar que obria les portes del cel i els dimonis tancaven, rabiosos, les de l'infern. Satisfet i cansat va anar a dormir pensant que havia d'endreçar el taller.

    L'endemà al matí quan va arribar el carro del traginer amb el capellà, la campana tocava, tota sola, el dolç silenci de la mort.

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament, entra a concurs.


    Gràcies per participar.


    Comissió XII Concurs ARC de microrelats

l´Autor

Foto de perfil de Josep Ventura

Josep Ventura

116 Relats

491 Comentaris

96051 Lectures

Valoració de l'autor: 9.96

Biografia:
Vaig néixer abans de l’any del fred entre Barcelona i Girona, em varen obligar a aprendre una llengua i es varen oblidar de la meva.
El meu vici es llegir, la meva il•lusió escriure.
Sóc un enamorat del mar, apassionat de l’Emporda, i caçador de la muntanya.

Llegir es la gana insatisfeta del pensament.

Les paraules foren inventades com primitives armes contra la desesperació.

regastell@hotmail.com