Xelom

Un relat de: LordNess


Hi havia un temps en què els déus governaven l'Olimp en harmonia i democràcia. Zeus, el déu del tro i el llamp, era un dels líders d'aquesta assemblea divina, però la seva ambició i set de poder el van portar a conspirar en secret contra els altres déus per establir un cop d'estat i convertir-se en el governant suprem de l'Olimp.

Zeus, amb l'ajuda d'alguns seguidors leials, va tramar un pla per prendre el control. No obstant això, abans que pogués executar el seu pla, el sagrat Prometeu, el tità que havia robat el foc als déus per donar-lo als humans, va conèixer les seves intencions. Prometeu va decidir intervenir per protegir la democràcia divina i evitar que Zeus es convertís en un dictador.

Amb la seva astúcia, Prometeu va aconseguir robar el llamp de Zeus de les seves mans mentre dormia i el va fusionar amb un nadó acabat de néixer. Aquest nadó era especial, tenia un poder diví a l'interior. Prometeu, juntament amb alguns aliats, va utilitzar un teleportador dimensional per enviar el nadó a la Terra, específicament al Mar Mediterrani.

El nadó va ser trobat flotant al mar per Neptú, el déu de l'oceà. Neptú, commogut pel poder diví del nadó i sentint una connexió especial amb ell, el va adoptar i el va anomenar Xelom. Xelom va créixer entre humans, però sempre va sentir que no encaixava del tot. Tenia habilitats i poders que els humans no posseïen, però Neptú li va ensenyar a mantenir la seva veritable naturalesa en secret per protegir-lo.

A mesura que Xelom creixia, Neptú li va revelar la seva veritable origina i li va ensenyar sobre els déus de l'Olimp i la seva història. Xelom va descobrir que el seu poder provenia del llampec de Zeus que Prometeu havia fusionat amb ell. Amb el temps, Xelom va desenvolupar les seves habilitats divines i va aprendre a controlar el seu poder.

Tot i que Xelom estimava els humans i s'identificava amb ells, també sentia una responsabilitat cap als déus i el seu deure de protegir la democràcia divina a l'Olimp. Neptú el va entrenar en secret, ensenyant-li a utilitzar el seu poder i habilitats per ajudar a mantenir l'equilibri entre els déus i assegurar-se que cap déu abusés del seu poder com ho intentava fer Zeus.

Amb el temps, Xelom es va convertir en un poderós defensor de la democràcia divina i un protector dels interessos dels déus i els humans per igual. No obstant això, també va enfrontar nombrosos reptes i perills en el seu camí. Altres déus van intentar capturar-lo i aprofitar-se del seu poder, però Xelom sempre trobava una manera d'evitar-los i protegir aquells que el necessitaven.

Xelom, amb el temps, es va convertir en una figura llegendaria en la mitologia, conegut com el "Fill del Llamp" i adorat tant pels déus com pels humans.

LordNess*

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer