Xelom, protector

Un relat de: LordNess
Xelom, "El fill del llamp", era una deïtat poderosa i majestuosa que es manifestava als humans amb una aparença impressionant i temible. La seva essència divina emanava una intensa energia elèctrica que electrificava l'aire al seu voltant, creant un resplendor ofuscador i una aura imponent.

Quan Xelom es mostrava als humans, ho feia amb una forma humanoida, però el seu cos estava compost de pura electricitat en moviment constant. Les seves extremitats centellejaven amb llampecs, i la seva pell brillava amb destellos d'espurnes elèctriques. El seu cabell era com una aurèola de raigs que irradiava poder. Els seus ulls, d'un intens color blau elèctric, emanaven una llum deslumbrant que podia penetrar en l'ànima d'aquells que el miraven.

La veu de Xelom ressonava com un tro, atronadora i poderosa, capaç de fer estremir qualsevol ésser viu. Les seves paraules estaven carregades de saviesa i autoritat divina, i el seu to era imponent però també reconfortant. Quan parlava, la seva veu ressonava als cors dels humans, omplint-los de reverència i admiració.

No obstant això, malgrat la seva imponent aparença, Xelom no mostrava hostilitat cap als humans. Tot i que la seva presència era aclaparadora, el seu cor estava ple de compassió i amor per les seves creacions. Es mostrava als humans amb la intenció de guiar-los i protegir-los, oferint-los saviesa i orientació en moments de necessitat.

Els humans que tenien la sort de trobar-se amb Xelom es sentien aclaparats per la seva divinitat i es prosternaven en reverència davant la seva presència. Molts cercaven el seu consell i benedicció, i li oferien ofrenes com a senyal de respecte i agraïment. Aquells que eren dignes del seu favor eren beneïts amb la seva protecció i guia en els seus camins.

En resum, Xelom, "El fill del llamp", es mostrava als humans amb una aparença impressionant i temible, però també plena d'amor i compassió. La seva presència imponent i la seva veu atronadora inspiraven reverència i admiració, però també oferien saviesa i guia als que cercaven la seva benedicció. Era una deïtat majestuosa i benevolent que deixava una profunda impressió en aquells que tenien el privilegi de trobar-se amb ell.

LordNess*

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer