Xelom, La Batalla

Un relat de: LordNess
La batalla entre l'exèrcit de les tenebres liderat per Xelom "el fill del Llamp" i l'exèrcit de l'inframón liderat per Hades per alliberar a Prometeu de l'inframón va ser èpica. Els cels es van fosquejar i l'aire es va carregar d'una tensió palpable mentre els dos exèrcits es enfrontaven en un camp de batalla infernal.

Xelom, un jove guerrer dotat amb poders elèctrics heretats de son pare, el déu del tro, liderava amb valentia i determinació el seu exèrcit de les tenebres. La seva armadura brillava amb destellos elèctrics mentre avançava cap a l'exèrcit de l'inframón, disposat a alliberar Prometeu, el tità condemnat.

D'altra banda, Hades, el poderós governant de l'inframón, dirigia el seu vist exèrcit de criatures de l'inframón en una feroç defensa. Flames blaves ballaven a la seva armadura negra i la seva mirada era freda i despietada mentre intentava rebutjar l'avanç de Xelom i el seu exèrcit.

Les forces xocaven amb fúria, amb llampecs i foc fosc omplint el camp de batalla. Xelom lluitava amb habilitat, llançant raigs i descàrregues elèctriques al seu pas, mentre el seu exèrcit el seguia amb valentia. Hades, de la seva part, cridava a les ànimes tormentades de l'inframón perquè es unissin a la lluita, desencadenant el seu poder fosc contra els invasors.

La batalla s'intensificava amb cada moment que passava. Espases xocaven, encanteris es llançaven i criatures de l'inframón s'abalanzaven sobre els soldats de Xelom. No obstant això, el jove guerrer no es donava per vençut. Amb la seva habilitat i poders elèctrics, lluitava valentament, obrint-se pas a través de l'exèrcit de l'inframón cap a la presó on Prometeu estava lligat.

Hades, enfurismat per l'avanç de Xelom, es va enfrontar personalment al jove guerrer. La batalla entre tots dos va ser titànica, amb raigs i flames xocant en una espectacular mostra de poder. No obstant això, Xelom va demostrar la seva validesa i habilitat, utilitzant el seu control sobre l'electricitat per rebutjar els atacs de Hades i finalment derrotar-lo.

Amb Hades derrotat, Xelom va arribar a la cel·la de Prometeu i el va alliberar de les seves cadenes. Prometeu va agrair a Xelom per la seva valentia i lideratge, i tots dos es van unir per rebutjar els restants soldats de l'inframón, que es van retirar en desordre.

La victòria va ser per Xelom i el seu exèrcit de les tenebres. Amb Prometeu lliure, l'exèrcit de l'inframón derrotat i Hades neutralitzat, Xelom es va guanyar el respecte i l'admiració dels déus i els mortals per igual. La seva valentia i poders elèctrics el van convertir en una llegenda, i el seu nom ressonaria en les històries.

LordNess*

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer