Visió fatalista

Un relat de: redrose
Potser mires a través de la finestra i no veus més enllà d'un cel ennuvolat i obscur. Llavors penses: què més podria passar?
Baixes les escales i et torces un turmell. “Perfecte” penses. “Em fa mal i està núvol”. Ja no hi ha opció a desastre més gran que aquest. La resta del dia, transcorre bé. Arriba la teva mare, li fas dos petons i l’ajudes a preparar el dinar, perquè saps que li agrada que li donis conversa i l’escoltis després d’un dia dur de treball. Li expliques tot el que t’ha passat i les dues rieu pensant que hi ha dies que és millor no aixecar-se del llit.
Però, després de tantes bestieses seguides, al cap d’alguns dies de bon temps i cap entrebanc, t’assabentes de que el teu pare està molt malalt i que potser ja no es recuperarà. L’única cosa en la que pots pensar en aquells moments és: si us plau, que faci bon temps...

Comentaris

  • la vida[Ofensiu]
    Amazona17 | 04-09-2012 | Valoració: 8

    I aleshores te'n adones que donaries el que fos per tindre un d'aquells dies dolents però que ha fi de comtes és axó,tant sols un dia girat que passa i tot torna estar com era.Però ara,en canvi saps que res tornarà ha ser com era,no és un mal dia el que ho ha canviat si no una enfermetat.No valorem prou els moments fins que ens passa una cosa realment greu que ho canvia tot inevitablement.

l´Autor

Foto de perfil de redrose

redrose

21 Relats

30 Comentaris

16139 Lectures

Valoració de l'autor: 9.10

Biografia:
Sóc una ex-estudiant de dret plena d'inquietuds i emocions...somio massa, i de vegades no distingeixo els somnis de la realitat. Però...quin mal hi ha en això?
M'encanta llegir i escriure. Es pot descobrir un bon llibre, quan et pots imaginar el que llegeixes i t'arriba a l'ànima.

Penso que les coses que no es diuen, solen ser les més importants.
Aquí us deixo algunes de les coses que no he dit mai....