[VIII] I si m'atreveixo a dir-li?

Un relat de: Ariane

Voldria dir-te una cosa, un secret que ningú sap, però no sé si dir-t'ho, no t'agradarà, segurament et molestarà i a més t'enfadaràs.

M'has d'entendre, no és que volgués dir-te una mentida, simplement ha anat així, una cosa va portar a l'altre i ara ja no sé com tornar enrere. M'avergonyeixo de mi mateixa, vull dir-t'ho, però tinc por. M'hauries de prometre que no m'odiaràs, l'odi mai és bo, i fa que tinguis la ment tancada a explicacions, que potser no et convencen, però que necessito fer-les.

La vida és dura, i amb això no em vull excusar, però no m'atreveixo a dir-t'ho. Sé que m'estic repetint, però he assajat aquesta escena mil vegades, però ara no sé com explicar-ho. No fa massa que ens coneixem, i ens ho hem passat bé aquestes últimes setmanes, no?... i estaràs d'acord que tots tenim un passat, a vegades feliç, a vegades amarg, i en el meu cas, un passat que vull esborrar, és per això que se'm fa tan difícil dir-te això. No vull ni el teu rebuig ni la teva concupiscència, de fet no sé que espero de tu, simplement que miris de comprendre-ho.

Abans no era feliç, no em sentia bé amb mi mateixa, no era jo. He canviat, ara em sento bé, contenta de com sóc i del que puc arribar a fer. M'agradaria que em segueixis estimant quan t'ho hagi dit, només demana això, que em vagis com la persona que has conegut. Jo no vaig néixer dona.

Comentaris

  • ostres![Ofensiu]
    kispar fidu | 12-11-2005

    si abans de comentar-te l'escrit no hagués passat primer per la intorducció, hauria ben jurat que era un relat biogràfic!! (Però ja veig que es tracta d'un repte! de fet veig que els reptes t'inspiren força ja que tots els teus relats són fruit d'aquests!).

    Si fos real, crec que seria una situació força complicada el dir-li. Seria dur per la persona qui ha de "confessar" aquest secret.

    M'ha agradat! Perquè certament, no m'esperava gens aquest final! ;)

    Apa! que vagi bé!

    Ens veiem per aquí!
    Gemm@