[V] No conec de res a aquella dona que em mira fixament des de fa una hora

Un relat de: Ariane

Ja fa més d'una hora que sóc aquí assegut, el cafè no és que no estigui calent, ja ni tant sols diria que està fred, simplement ja no és cafè. El diari l'he llegit de dalt a vaig, em sembla que mai havia estat tanta estona llegint un diari. I tot per culpa d'aquella dona, fa molta estona que m'està mirant. Sincerament, no sé perquè em mira, però em té encuriosit, cosa que fa que m'estigui aquí esperant, potser perquè desitjo que em digui alguna cosa, o potser per esbrinar qui és. Mentrestant m'imagino qui i com pot ser, penso que deu estar casada, malgrat no li veig cap anell, potser està separada. Només ha pres un glop d'aigua, en gairebé una hora tan sols un glop, no llegeix res, simplement s'està quieta, mirant-me, per tant, deu ser molt pacient i calmada. M'agradaria aixecar-me i presentar-me, però no ho faig, no tinc clar si ella ho desitjaria, fins i tot he escrit el meu nom i número de mòbil en un paper, em sembla que m'aixecaré i li deixaré sobre la taula i marxaré sense dir res, ho he vist a les pel·lícules i m'agrada.

Finalment, s'ha aixecat i marxat.

Comentaris

  • Un final molt bo!![Ofensiu]
    EmmaThessaM | 31-03-2006

    Ho haig de confessar: t'he trobat per atzar. Estava donant un cop d'ull a la pàgina i el teu relat ha aparegut a l'apartat de "Relats a l'atzar" (les coincidències de vegades tenen un as guardat a la màniga) ;-)

    Al principi he cregut que es tractava d'un relat per capítols. En llegir-me'l m'ha estranyat la seva brevetat. En clicar sobre la llista dels teus relats m'he trobat amb una sorpresa: estàs seguint els reptes en senyal diferit!!!

    El relat és interessant. Manté el suspens fins a l'últim moment. La tensió augmenta gradualment. I quan ja esperes un final de pel·lícula... La dona se'n va i et deixa amb un pam de nas més gran que el protagonista. Potser l'última frase queda una mica freda ("finalment, s'ha aixecat i ha marxat"), potser caldria una mica més de dinamisme, de farciment, no sé si m'explico, però la idea és realment genial.

    Des d'aquí t'animo a continuar escrivint (com és que no has penjat res més des del novembre?) i, per sobre de tot, t'animo a participar al Repte en temps real: el teu estil promet ;-)

    EmmaThessaM