VAMPIRS MEDIÀTICS.

Un relat de: Armando Vericat

El telenotícies se li menjava l’enteniment. Ho va comprendre quan ja quasi tenia el cervell desèrtic de neurones. Just en aquell moment ho veié clar, quan ja no podia ni aixecar-se del sofà, que les cames no li responien ni rebien ordres de dalt; amb prou feines pogué agafar el comandament a distància i apagar la televisió. Eren ells, el vampirs mediàtics, que li havien xuclat la closca; polítics corruptes (o no) que li absorbien l’energia des de la impunitat de les notícies del vespre o el migdia.
Només concursos!, li receptà el metge. I li va anar prou bé, que fins i tot se’n va assabentar de quina era la capital de Mongòlia.

Comentaris

  • Totalmet d'accord...[Ofensiu]
    Annalls | 21-05-2013

    ... jo mateixa tinc una recepta que em prohibeix, veure tele-diaris i programes on surtin polítics.
    Anna

l´Autor

Foto de perfil de Armando Vericat

Armando Vericat

16 Relats

27 Comentaris

12182 Lectures

Valoració de l'autor: 9.40

Biografia:
Hola! Sóc Armando Vericat (Traiguera 1970) i m'agrada, entre d'altres coses, escriure. Tinc dos novel·les publicades: "La Vall del Miracle" (2010. Ed. Cossetània), amb la qual vaig guanyar el XXVII Premi de narrativa "Ribera d'Ebre" i "La maledicció del Groc" (2013. Ed. Cossetània). Espero que gaudiu dels meus relats i us agrairia que els comentesseu, tant si és per a bé com per a mal.
Salut i lletres!