Us voldria dir....

Un relat de: notcom7

US VOLDRIA DIR QUE...

No us enganyeu, l'enemic d'avui en dia no rep exactament el nom de feixisme sinó el de liberalisme. Un liberalisme que dóna peu a un capitalisme dominat per les empresses internacionals per senyors i senyores que desconeixen del tot però que de manera regular anem inflant les seves butxaques amb la nostra roba i altres coses (mobils, televisors, videojocs i altres aparells cars amb noms complicats que tothom comprar però que poca gent sap ben bé perqué serveix i encara menys persones que sapiguen com funciona.

I així estem tot, i que llenci la primera pedra qui estigui lliure de pecat. Els independentistes que ens embrutem els pulmons a cosa d'empresses tabacaleres nor-americanes i espanyoles; també els independentistes que no portem una peça de roba sinó és del Berska o del Desigual, o els que no ens bebm un suc sinó és Granini (molts d'ells amb càrrec en les entitats enomenades del moviment jovenil independentistes "antisistema").

També per "antisistemes" tenim els reis del mambo, alguns okupes que porten la roba a rentar a casa als papes i de pas els hi demanen calers per tabac i pel mobil. Si senyor!!!. "Antisistemes" que han de donar calers a Siemens, Movistar, Vodafone, Amena, Nokia, etc, etc... - és que pobrets sinó és per nosaltres de que menjarien...-

Però anem a pams, aixó és el resultats d'una gran estrategia que encara es pot combatir. Agents socialitzadors com l'educació i la televisió són els dos grans mestres ens fer-nos idiotes perduts.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer