CINEMES

Un relat de: notcom7

Avui és dimecres, a Barcelona és el dia de l'espectador, no sé si algú de vosaltres ha aprofitat per anar al cinema. Jo, la veritat fa temps que no hi vaig i és que sincerament al final vaig arribar a la conclusió de que millor no anar-hi.

Al principi quan hi vas, amb la teva parella, els teus amics, la família o sol.... això és el de menys, vagis amb qui vagis el que és segur que hauràs de fer una cosa imprescindible en el món del cinema, les cues!!Bé, cues es fa per tot en la vida, però les cues del cinema tenen algo especial. Si vas a veure una pel.lícula infantil amb nens, sempre trobes més d'un nen amb els seus pares que és el tipic nen torracollons, clar com els pares els hi constenteixen tot... per començar els nens ja es volen comprar les crispetes abans de comprar l'entrada, un dia vaig veur un nen d'aquests que li penjaven els mocs i veia com anava estirant l'americana del seu pare "papa papa, que em compres les crispetes...", el pare, pobre, estva amargat... tant que vaig anar jo mateix a comprarli les crispetes perquè calles d'una vegada pertotes. L'altre gent que em trobu sovint que estorben les cues, són les persones grans, amb tots els respectes per les persones grans, mai s'enteren de quina pel.lícula van a veure.... l'altre dia em vaig trobar un veí meu a la fila d'un cinema X i em diu... "jo és que desde jove que m'interesa la biología del cos humà i només vinc a apendre". No sé que volia apendre perquè molt no ho debia aplicar... Bueno!!Depèn, perquè avui en dia amb la viagra... bé ja tocarem un altre dia aquest tema.

Bé, un cop ja tens la entrada, has d'anar a comprar les crispetes... i el més fort és que hi has d'anar!!! Sinó et miren amb una cara com dient "i el garrepa aquest?", doncs l'altre dia vaig anar i no vaig voler comprar-ne, que passa?. No vull, és que a més, quan hi ets a la cua de les crispetes et trobes la mateixa gent que la cua d'abans i ja et fa prou ràbia com per haver de tornar a aguantar-los.

Una altre cosa que no entens de les crispetes és... perquè sempre s'acaven abans de començar la pel.lícula? i la beguda gairebé també... cosa que per altre banda és d'agrair, pels altres, ja que a mi m'ha passat. Un cop estava a la sala i just quan començà la pel.lícula escoltu un tio que encara estava menjant les crispetes i ja els senties alli (fent el so de menjar crispetes) i no em vaig enterar de res del que van dir, de fet quan va acabarr la pel.lícula encara estava menjant, jo vaig arribar a la conclusió de que el tio enlloc d'una bossa de crispetes es va comprar la maquina, perquè no s'ha l'acabava mai. El més desagradable era quan entre so de crispeta i so de crispeta s'escoltava de tant en quan algun sorbu de la cocacola que s'estava bebent el tio (fent el so de l'absubció d'una cocacola), lleig lleig...

Altre gent que em fa molta ràbia són aquells que estàn malalts de la pel.lícula i l'han anat a veure almenys cent vegades i ja s'ha saben els guions de memòria i no sé si us passa a vosaltres, però a mi sempre em toca tenir-lo al costat i sempre deia les frasses just un segon abans de que ho diguin a la pel.lícula...Era una mica rotllo Titanic que tothom deia "al final s'enfonsa el barco" no sé perquè era un comentari idiota, perdoneu-me l'expressió, i tothom sempre el feia...

Bé, en definitiva, com ja he dit al principi desde fa temps he arribat a la conclussió que el millor és no anar al cinema, jo espero que la treguin en video o DVD, un altre dia parlarem dels DVD's. I mirársela sol, la pel.lícula.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer