Jo sóc fumador i que?

Un relat de: notcom7

Jo sóc fumador i que? Sembla ser que fuma avui en dia fa de pobre, d'incult, ignorant, esta tan mal vist com fer-se palles al balcó. Una persona intel.ligent amb coneixement dels perjudicials simptomes que poden provocar el tabac no pot fumar perquè val més viure sense vicis que viure disfrutant del plaer que pot provocar una cigarreta.

Jo sóc fumador i que? Sembla ser que fuma avui en dia fa de seriós, aborrit, d'inactiu sexual. Una persona exerida i divertida no pot fuma perquè considera que la vida és masa bònica per voler retallar-la amb la nicotina, i que fer un polvo esta masa bé com per perdre les ganes de fer sexe a conseqüència del tabac.

Jo sóc fumador i que? Sóc seriós, pobre, aborrint, incult, ignorant, inactiu sexual... però no entro en aquest joc on el que és se intel.ligent és treure un 10 en un examen i el curs següent no recordar-se de res, ni en el de comprar-me baixells sense tenir ni idea de náutica, ni considero que despreocupar-me de la política i els problemes de la societat és la manera de perdre l'ignorància.

Tampoc sóc d'aquells que la seva activitat sexual depèn de la seva inspitació un cap de setmana, ni dels qui es diverteixen rient a costa dels altres sense acepta l'autocritica, no sóc dels que es diverteixen creant aldarulls al carrer.... Jo sóc fumador i que?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer