Una opinió

Un relat de: Siset Devesa

A la immensa i luxosa sala on se celebra el sopar de l'Associació Americana de Directors de Cinema hi té lloc una trobada insòlita. Steven Spielberg empaita Woody Allen i se l'emporta discretament cap a un racó. Sap que el novaiorquès acaba d'arribar d'Europa i té ganes de fer-li desgranar informació de primera mà. Una opinió confidencial sempre és més rellevant que la que puguin donar tots els estudis i treballs de camp junts.

"De cap manera ! Són uns pesats -exclama Allen- i t'aniran al darrera tot el dia sense deixar-te de petja. Si vols rodar l'enèsima versió de "Tauró" a la Mediterrània ni se t'acudeixi fer-ho a Barcelona. Vés una mica més al sud, a les platges de Tarragona. Allà us deixaran fer tranquils."

Comentaris

  • Una crònica[Ofensiu]
    brideshead | 29-08-2007

    ben enginyosa de dues notícies que, efectivament, han omplert bona part de l'atrafegat estiu del nostre país.... la visita de Woody Allen per rodar la seva nova pel·lícula, gràcies a la qual hem tingut Barcelona mig col·lapsada durants un dies i l'aparició d'un tauró, ferit de mort, desvalgut i desorientat, a les platges de Tarragona.

    M'ha agradat la manera curiosa d'enllaçar les dues primícies.

    Pots estar ben orgullós que t'hagin publicat molts d'aquests petits relats als diaris, amb la quantitat de gent que n'hi ha enviat!

    Una abraçada, Siset!

l´Autor

Siset Devesa

53 Relats

193 Comentaris

66161 Lectures

Valoració de l'autor: 9.94

Biografia:
"Dins es món que m'he inventat tot se mou a total realitat."

Multicinemes (Antònia Font)