Un forma de viure com qualsevol altre

Un relat de: Iona
Sota el tou de fulles acumulades, en un racó fosc i humit del jardí, avui hi he descobert luxúria en estat pur. Una orgia de caragols, sense gens de vergonya i a la vista del que seran els seus futurs fills, ara encara en forma d'ous.

A ells, de protecció no els manca, tenen closques dures i fortes. Casa seva. I quan les condicions són adverses, s'hi confinen, esperant que el món exterior torni a ser amable amb ells. Tancar-se forma part de la seva existència, perquè a diferència dels humans, ells encara formen part de la natura, no se n'han separat com hem fet nosaltres.

Mentre tornava a entrar a casa, he decidit que en la propera vida, si és que és cert això de les reencarnacions, vull ser caragol. Una vida plena, sense angoixa al confinament i altres coses sobre el sexe que no em cal comentar.

Comentaris

  • Ser cargol[Ofensiu]
    Prou bé | 18-07-2021

    Sí potser podria estar bé.... però el que n'està molt de bé és com escrius. Com em resulta agradable llegir-te i sempre em fas néixer un somriure quan no un riure franc! Amb total cordialitat

l´Autor

Foto de perfil de Iona

Iona

83 Relats

320 Comentaris

28331 Lectures

Valoració de l'autor: 9.66

Biografia:
Durant el confinament vaig provar això que en diuen escriure i ves per on em va agradar. Ara, novella en el món de l'escriptura, vaig fent, desfent i aprenent.

El meu blog: Despullant sentiments de Iona

A Instagram: @lecturesxgaudir