Un dia és un dia (revisitat).

Un relat de: Siset Devesa

Avui menjaran pizza. Un vespino vermell aturat a la porta, amb un bagul al darrere, n'és la prova inequívoca. El repartidor surt del cancell, desa la funda i el motoret peteja. Han tancat i el llum del rebedor s'ha apagat. No ho hauria dit mai, que el matrimoni X en fossin, de pizzes. Juraria que en aquella casa per sopar s'hi menja vianda. Una verdureta bullida i un xic de peix. Uns llegums saltant de l'olla i una truita de ceba. Avui toca una pizza demanada per telèfon i lliurada en menys de mitja hora. Un dia és un dia.

Potser no tenien ganes de cuinar. És possible que les bledes, oblidades al foc, se'ls hagin cremat. Tal vegada tenen el nebot de visita i li venia de gust un extra. Potser fan la cuina nova i el lampista no els ha connectat el terminal elèctric de la placa de cocció. Podria molt ben ser que ell fos de viatge i ella tingués un amant. O -qui sap- ell ha escanyat la dona i, enterrant-la al pati, s'ha fet tard.

Jo en menjo molta, de pizza. Molta. Cada nit. És el que millor em va per instal·lar-me davant del video i tornar a mirar, un cop més, La finestra indiscreta.

Comentaris

 • Molt bo![Ofensiu]
  Marta | 11-12-2009

  Jo també ha fet disquisicions interiors, interrogant-me el perquè d'un detall.

  He trobat el relat molt pròxim, entretingut i original!

 • I des de la finestra indiscreta montem[Ofensiu]
  Romy Ros | 09-12-2009 | Valoració: 10

  una novel.leta amb les disquicisions del per què els veins mengen pizza per sopar. Enhorabona!

l´Autor

Siset Devesa

53 Relats

193 Comentaris

66837 Lectures

Valoració de l'autor: 9.94

Biografia:
"Dins es món que m'he inventat tot se mou a total realitat."

Multicinemes (Antònia Font)