Turisme espacial

Un relat de: Soleia


Un coet travessa la barrera del so.- Milers de dòlars travessen la barrera del so-. Els seus tripulants se senten cofois i cofoies Ho han aconseguit, tot ha anat bé!
Els hi espera un passeig magnífic per l'espai. Miren emocionants des de les grans finestres de la nau, i se senten flotant física i mentalment. Quina meravella veure aquella esfera blava suspesa en l'immens espai infinit.
Som al menjador asseguts, mirant la notícia a la tele.
El nostre fill Leo, de nou anys, es queda bocabadat i tot d'una ens pregunta:- Com és que hi ha tanta gent al món que pateix gana i aquestes persones es gasten tants diners en donar una volta per l'espai?
Em sembla una pregunta molt raonable, una pregunta que poder té moltes respostes possibles, però jo només trobo una resposta, l'ésser humà és egoista, només cal adonar-se'n en quines condicions hi viu la majoria de la humanitat.
El Leo és un nen sensible i procurem, també amb sensibilitat, fer-li adonar que no tothom viu com nosaltres malgrat tots i totes som persones amb les mateixes necessitats i sentiments.
I ens diu:
- Pares, quan sigui gran no seré egoista, vull ajudar per a que tothom pugui menjar i estar content com jo!

Comentaris

  • Els contrats de la vida[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 06-08-2021 | Valoració: 10


    Els astròlegs gasten barbaritats de diners per a construir naus espacials i gaudir per l'espai i altres no tenen diners per a menjar. El nen porta raó, les conseqüències del món. Un relat molt bé redactat que té una bona moralitat.
    Enhorabona, Soleia.
    Si tens temps, t'invite al meu relat "La piscina". Gràcies.
    Salutacions.

  • Agraïment[Ofensiu]
    Soleia | 31-07-2021

    Gràcies pels aclariments. Sempre faig revisar els relats al corrector gramatical i ortogràfic del Softcatalà, i m'ho va donar per bo, coneixes algun altre corrector? Sisplau, t'ho agrairia.

  • Prou bé | 31-07-2021

    Ens caldria conservar la intel·ligència natural i el sentit comú de quan som infants. Abans que tot plegat els perverteixin! Amb total cordialitat

l´Autor

Foto de perfil de Soleia

Soleia

42 Relats

137 Comentaris

11013 Lectures

Valoració de l'autor: 9.81

Biografia:
M'agrada escriure, des de petita, però la vergonya i els pocs estímuls van fer que m'ho guardés tot per a mi.
Com ja soc gran i he perdut prou la vergonya, he decidit mostrar el que escric perquè penso que poder algú es pot sentir identificat en les meves paraules, i poder també, puc provocar alguna emoció positiva, com també les sento jo quan llegeixo alguna poesia d'altres.
El meu correu electrònic és yolandacolao@gmail.com