TU

Un relat de: maricel

Quina merda. L'esperes. Et passes hores esperant-lo, no! et passes la vida esperant-lo.. i no apareix. No apareix. L'esperes. El penses. El desitges. El menciones… per si això fa que aparegui així del no res, però res altre cop, altre cop a esperar, i esperar...Esperar es un fàstic tant gran. No saber que dir. No saber si explotar o callar-te, menjar-te tu sola tot el que sents per ell, per por, tot es por.
No t'imagines com m'agradaria dir-te t'estimo mirant-te als ulls, com m'agradaria saber que has fet, que m'ho expliquessis, saber que confies amb mi, com m'agradaria fer-te l'amor Marc.. despertar-me i veure que tu estàs allà amb mi. Que dolç.
Explica'm, com vols que quedi amb un altre si dins el meu cap nomes i ets tu? M'has sentit!? Nomes tu, tu, tu.. hòstia. Dona senyals de vida, diguem que puc fer, que dir, que pensar, com actuar.. ? perquè te n'adonis de tot el que estic passant.
Es que no ho entenc, enserio, perquè em fas cas, em meravelles, i quan em tens calenta passes de jo, com si res hagués passat? …
Estúpid. Nomes això, estúpid, com tots… però et puc assegurar que jo em sento mes estúpida que tu, per esperar-te Marc, per passar-me hores esperant-te, i quan arribes nose actuar d'altre manera que no sigui donant-ho tot. Tot. Quina merda Marc, quina merda!

Comentaris

  • La Merda de la Incertesa[Ofensiu]
    Elvira | 05-11-2009

    Si, qui espera desespera...no tindre noticies, no saber com actuar...aquesta és la merda. M'encanta que escriguis paraules "malsonants", perquè quan un está en aquesta situació l'únic que té ganes és de parlar clar, al menys amb un mateix...

  • F. Escandell | 21-06-2009

    "No saber que dir. No saber si explotar o callar-te, menjar-te tu sola tot el que sents per ell, per por, tot es por."

    Tot és por. Por a enfrontar-nos a sa vida, as problemes...

    Veig que tu també ets illenca (jo som d'Eivissa), així que una forta abraçada mediterrània i gràcies pes teu comentari!

    Una besada!

l´Autor

Foto de perfil de maricel

maricel

18 Relats

41 Comentaris

23531 Lectures

Valoració de l'autor: 9.64

Biografia:
Nascuda el 1990 a la bonica illa de Menorca, creixent entre cales, penya segats i platges de sorra encantada. En l'actualitat està visquent a Barcelona per formar-se com a empresària a l'universitat Pompeu Fabra, però els qui la coneixen bé saben que el que li agrada de veritat es plasmar els seus sentiments sobre un paper... :) plaer.de.ma.vida.