Vull un home.

Un relat de: maricel

Cançons. Jo tambe vull que m'escriguin cançons i em mimin. Que hem diguin que soc una princesa, no...millor! que soc la reina de la seva vida. Que hem portin flors, que hem treguin a ballar, que hem toquin el pel, l'esquena... que hem donin petons.
Vull un home, però no un de qualsevol. Un que vingui del cel, amb qui valgui la pena pensar quan no estiguem junts, d'aquells que saps que mai et fallarà, que abans de ser-te infidel t'ho dirà (encara que no passarà mai). Que et moris per abraçar-lo, i ell també, però que nomes t'abraci quan ho senti. Que tingui mal dies, i mel's conti, que escolti els meus, que toqui guitarra, que sigui un artista, que tingui el somriure més bonic del món, que em doni motius per estimar-me, que hem digui allò que ningú mai m'ha dit, que ni tan sols sé que tinc... potser tinc bones cames, potser un cabell que li agrada a algú.. però ningú encara m'ho ha dit.
Serà el que vulgui ser, però tindrà temps per jo, per nosaltres, viatjarem pel món, i sempre serem feliços. Potser a vegades ens enfadarem però ho solucionarem menjant creps de Nutella a l'habitació, empastifant-nos, estimant-nos, menjant-nos…
No serà masclista, però no li donaran igual les coses, respectarà les opinions de tothom, i donarà les seves.. no serà rar en certs aspectes, i no hauré de canviar la meua opinió en certs temes o conèixer a gent important del món nomes per agradar-li. Li agradaran les meves cames seques, els meus dies baixos, quan tingui la boca bruta, i quan mengi més de lo normal.
Li agradarà quedar-se a casa els diumenges plujosos i anar d'excursió els diumenges brillants. Li agradarà llegir llibres, i tindrà un autor preferit, tindrà amigues guapíssimes, però únicament li brillaran els ulls quan em miri a mi, per això no hem farà posar gelosa, perque veure a la cara els seus sentiments. Tindrà moltes aficions i me les mostrarà totes perquè jo en pugui aprendre. Vull que les seves aficions es converteixin amb les meves perquè entre cors, somriures i paciència me les mostrarà..
Vull un home caigut del cel, perquè d'aquests a la terra ja no n'hi queden.

Comentaris

  • Massa perfecta pel meu gust ;)[Ofensiu]
    somnisdecolors | 04-03-2010

    uuh no creus que es massa perfecta ?
    Pot ser el que has de fer, es no buscar aquest home tan perfecta, i buscar el més sencill que puguis trobar sobre la terra, i estimar-lo com a ningú. Estic segura que desprès aquesta personeta tan sencilla, per a tu serà molt millor que l'home vingut del cel.

    Un petó. i bona sort ;)

l´Autor

Foto de perfil de maricel

maricel

18 Relats

41 Comentaris

23447 Lectures

Valoració de l'autor: 9.64

Biografia:
Nascuda el 1990 a la bonica illa de Menorca, creixent entre cales, penya segats i platges de sorra encantada. En l'actualitat està visquent a Barcelona per formar-se com a empresària a l'universitat Pompeu Fabra, però els qui la coneixen bé saben que el que li agrada de veritat es plasmar els seus sentiments sobre un paper... :) plaer.de.ma.vida.