Triangle amorós, sense que un angle en sàpiga res.

Un relat de: vespertina

Ella vol ser ella mateixa, però ell no l'hi ho deixa ser. Ella pensa que seria més feliç sent una altra ella, però aquesta altra ella no seria ella mateixa, i això és el que vol ser. Ell la vol per com és ella, però ella creu que ell no la vol a ella, sinó a una altra; que no és ella. Ella es desespera i no vol seguir sent ella. Vol ser una altra per ser capaç de ser ella mateixa, però pensa que ell tampoc l'estimaria. Ell es cansa de ser ell, i envia missatges en l'aire respirat, ella sent aquests missatges, però els subestima pensant que la vol utilitzar per agradar-li a l'altra, que no en té ni idea del què està passant. Ella comença a sentir un pessigolleig dins seu, s'està trobant a ella mateixa, a ella en la seva essència, a ella en la seva totalitat. Ell es desespera, però la segueix esperant, esperant una resposta en l'aire retornat. Ella plora i es recupera i es torna a animar; va cap a ell i li diu tota la veritat. Ella i ell. Ell i ella. La sinceritat ha pogut amb la gelosia, amb l'orgull i amb la por a fracassar.

Comentaris

  • He de confesar...[Ofensiu]
    pseudo | 28-10-2005

    Que inicialment m'he perdut entre tant ell i ella! Això si m'ha agradat molt i el titol és genial!

  • ja ja ja...[Ofensiu]
    Capdelin | 24-10-2005 | Valoració: 10

    m'ha fet gràcia l'originalíssim títol (un bon títol és mig poema) i també m'ha agradat aquest joc de paraules entre ella i ella i ell i l'altra...
    tens humor subtil, fi, enginyós (m'encanta aquest tipus d'humor )
    i tens ment, imaginació i molts recursos que fan que m'atrapis en el teu estil... avui he descobert una Olga d'ics primaveres i milions de cèl·lules sensitives que et desperten i et captiven.
    un petó i una abraçada!!!
    (com dius a la biografia, no abandonis mai la paraula )

  • te las complicat, eh?[Ofensiu]
    FRAN's | 23-10-2005

    un relat que m'ha agradat. la manera en que l'has escrit fa que siguin necessàries varies lectures per copsar-lo tan com sigui possible permetent que es captin més coses que les que es veurien amb una sola lectura.

    molt bó, d debo.

    FRAN's