Te menjaré gratinada.

Un relat de: Biel Kramt
Te menjaré gratinada, a besades plenes de formatge fus que te regalimarà avall entre nusos d’espagueti i tapes espargides pels teus domassos.

Me suaré amb tu emulsions d’all i oli. Restaré embafada de nata líquida, untada entre els teus clivells, espargida en vessants turgents i cingles saïmosos.

Romandrem ofegats dins salses picants, amanides amb els nostres olis, olors i pudors, fins que dessagnem feromones i no ens puguem estroncar de tant de plaer.

Giscarem sofregits a punt de caramel, ens salpebrerem de tacte, de refregats i endinsades penetrants de gustos, de fervors i de fruites que no cal anomenar.

I multiplicarem els plats i les viandes, i gemegarem gaudis incomplets que les llengües tastaran fusionades en un bol d’amanides dolces, fruitoses.

I quan s’acabi..., cridarem totes les receptes que ens han aigualit i serem les postres de nosaltres mateixos, melosament, fins que el sol ens desfaci.

Comentaris

  • Très bon![Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 18-08-2017 | Valoració: 10

    Un relat molt mengívol! Aconseguir fer maridar, literalment parlant, cuina i sensualitat... Em faig càrrec que només ho pot fer un entès en les arts "CULinàries".
    Em trec el barret i s'agraeix que hi aboquis dins, una porció del teu suculent i nutritiu plat. Doncs ara no sé pas si hi tinc fam o m'ha vingut gana...

  • Una precisió[Ofensiu]
    Joan Colom | 17-08-2017

    Sí però, si et plau, no ho facis amb mozzarella.

l´Autor

Foto de perfil de Biel Kramt

Biel Kramt

31 Relats

50 Comentaris

19782 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
M’agrada escriure relats curts i compartir-los.
No m’agrada puntuar en el meu temps d’oci, així que només faig comentaris, o un m’agrada.
Ens llegim entre línies!
M’agrada pensar en menjars boníssims que no sacien -crec que Paulov feia besties d’aquestes-.
M’agrada cavalcar dins una gerra de cervesa a punt de vessar.
I córrer per poder beure cerveses.
I ja està...