Sotabosc

Un relat de: gypsy

T’he vist passar des de la finestra, amb la camisa per fora i amb una gorra de llana verda. Caminaves tranquil, com si el món fos per sempre. Fumaves una cigarreta que et penjava del llavi i el vent et bellugava els cabells esbullats. He sortit corrent al teu darrere i he sentit l’olor de pluja i el fred a la cara. T’he agafat de la mà per sorpresa i m’has mirat un instant. Has seguit al teu pas, però no m’has rebutjat. Hem arribat al sotabosc on sempre et cerco, al teu amagatall secret. T’he omplert de petons perquè tenia set de tu, de les teves mans, del teu sexe. T’has deixat estimar ans no sentir res especial envers mi, com a molt, una simpatia minsa. És aquest temperament delicat que t’impedeix ser groller, ferir a les persones i aquesta ànima que t'habita - plena de llibertat - la que em permet perdre'm dins teu. Mentre gaudeixo del plaer del teu cos nu i sofert, m’imagino que l'univers som tu, jo i el sotabosc travessat pel darrer raig de llum d'una tarda que ja s'acaba.

Et miro quan marxes amb la camisa per fora i amb la gorra de llana verda. Camines tranquil, el vent - tossut - segueix bellugant-te els cabells esbullats. Espero que et giris per dir-me adéu amb la mirada. No ho fas. M'aixeco i torno cap a casa. Sento l’olor de pluja i el fred a la cara. El goig dels sentits encara em doblega.



gypsy

Comentaris

  • Magnífic.[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 09-03-2011 | Valoració: 10

    M'agrada molt aquest relat. És tant quasi-perfecte, que no tinc ganes de trobar-li cap defecte. Ja veus.

    ¿Un amor boig i espontani, eh, com sembla ser? No és exactament l'amor que més m'agradaria de tenir a mi (tinc gustos una mica peculiars), però això no és ningun perjudici perquè reconegui que el relat està molt bé. Sí, està molt bé, ja ho crec.

    Home... No perquè reflecteixi uns sentiments que, en el meu cas, jo no solc tenir, el relat ha de perdre qualitat (almenys, no sempre) davant els meus ulls. En aquest cas, gens. A vegades passa.

    Felicitats, relatairessa. :-)

    Ens veiem!! Salut!!

  • Llàstima[Ofensiu]
    Nonna_Carme | 12-01-2011 | Valoració: 10

    que,aquests instants de plaer físic, no vagin acompanyats d'amor per les dues bandes.
    Un relat perfecte,gypsy. Com sempre.
    Feliç Any nou!. Petons.

  • hi ha persones especials[Ofensiu]
    joandemataro | 12-01-2011 | Valoració: 10

    que respiren llibertat i fan sentir-la als altres, com la del teu relat, n'hi ha poques però...
    una abraçada gypsy me n'alegro de que segueixis escrivint a RC
    fins aviat
    joan

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de gypsy

gypsy

377 Relats

2797 Comentaris

451011 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:

Hem viscut per salvar-vos els mots,
per retornar-vos el nom de cada cosa.

Salvador Espriu