Sonet nº43 Cos ferit BIG MAN 6

Un relat de: ThomasTurner1985

Un cos ferit en aquesta vida
Per la societat que mata arrogant
I els nostres somnis van trepitjant
Cruels ells trenquen tota mirada.

I la pell dolça la fan a tires
Et clavant mil punyalades al cor
I callen en el silenci l'amor
T'amaguen les llums i les estrelles.

Deixen l'ànima mal dibuixada
Per un estilet que la fa sangrar
La consciencia s'escapa perdua.

Vius despullat de totes emocions
La veu de l'altar avui et controla
No pots derrocar el teu destí.

Comentaris

  • cos ferit[Ofensiu]
    Kurdank | 26-08-2008 | Valoració: 10

    és un cos ferit enmig de la tristor que no para de plorar

  • innocent[Ofensiu]
    Neron | 26-08-2008 | Valoració: 10

    la societat fereix a un cos innocent, trepitjan els seus somnis, fent-lo del tot desgraciat. El dolor serà llarg i etern

Valoració mitja: 8.67