Sonet nº41 Tornar a néixer BIG MAN 4

Un relat de: ThomasTurner1985

Moribund tu tornes a renéixer
Perque amb un bes et regalo vida
Per tenyir d'amor teva mirada
Entre els braços començes a creixer.

Oblida siusplau tot el dolor
Que ara de nou serás lliure
I plenament feliç podràs viure
Ja mai més et perseguirà l'horror.

No t'estrenyaràn més les cadenes
Que tan deixa't empresona't
Mils d'imatges que moren perdudes.

Olbida la foscor tu volaràs
Pel cel de les eternes estrelles
I de nou d'entre cendres somniaràs.

Comentaris

  • tornar a neixer[Ofensiu]
    Kurdank | 26-08-2008 | Valoració: 10

    tornar a néixer el que m´`es desitja un home/dona