Sonet nº40 El nostre secret BIG MAN 3

Un relat de: ThomasTurner1985

La vida amic jo vull tornar-te
Intentaria qualsevol manera
Inclús regalan-t'he la primavera
I un milió d'estrelles portar-te.

Fred vull que el cor torni a bategar
Que brillant gaudeixi la mirada
Que la calva buida tingui vida
Que tu també puguis estimar.

Si cal colliré les teves cendres
Que se les empor-t'hi el vent
Per poder descobrir meravelles.

Però mai t'enfonsis agota't
Que no et deixare'm en l'oblit
Tu ets el nostre secret amaga't.

Comentaris

  • tornar-te a la vida[Ofensiu]
    Kurdank | 26-08-2008 | Valoració: 10

    abraçar-te perque et sentis viu, donar vida a la teva desgracia, als teus ulls, despertar vida en les teves cendres.