Sonet nº39 La víctima BIG MAN 2

Un relat de: ThomasTurner1985

Resta inmovil tot abandonat
Té la caixa del pandora i el dolor
Les urpes de la mort rasquen el cor
La seva pell de paraules ha calla't.

Sobre la seva senectut recolza't
Els anys pesen massa pels seus ossos
Cap a la nit van insegurs els pasos
En un racó per la paret trepitja't.

I brilla la calva amargada
En el seu ventre el fill de la mort
Va creixent mengant-se la vida.

Avui es fon l'últim pensament
Qui recordarà demà el seu nom
Víctima de la societat arrogant.

Comentaris

  • víctima[Ofensiu]
    Kurdank | 26-08-2008 | Valoració: 10

    una pobre victima de la societat abandonada.
    M'agrada quan dius: té la caixa de Pandora i el dolor"