Sonet nº32 Wherever

Un relat de: ThomasTurner1985

Wherever

On se vulga que vagis sempre,
T'acompanyarà aquest sentiment,
Sempre en el teu petit cor present,
Que te'l pregnuin no has de permetre.

On se vulga que vagis sempre,
T'acompanyarà en tot moment,
En la frondosa flor del pensament,
Però que no és teu no intentis admetre.

Ets aquella llum que em guia
Com lluna clara i riallera
L'ocell que vola a tu cada dia.

Ets l'esperança verdadera
Seva mirada també t'admira
Aquesta és la teva alegria.

Comentaris

  • onsevulga[Ofensiu]
    Kurdank | 17-08-2008 | Valoració: 10

    onsevulga que vagis t'acompanya la vida